Så söta klänningar:)




De 3 första klänningarna kommer från style by stars och de 3 sista från Nelly!

Movietime..

Ska gå ner och sätta mig och titta på en film som går på 4an just nu, vet inte vad den heter men den verkar lite kul! Så tråkigt att jag ska jobba imorn med. Man kan inte hitta på så mycket att göra på kvällen då, speciellt inte när man börjar tidigt som jag gör imorn.. :p

Movietime med Ben & Jerry's nu!



Vilken Ben & Jerry's gillar du bäst?

Själv gillar jag Baked Alaska och Strawberry Cheesecake bäst!

En av mina favoritlåtar


Chris Daughtry - Home

Hemma från jobbet!

Det gick väldigt bra på jobbet idag! Det var så sjukt mycket folk  så jag har fått stressa i kassan nästan hela dagen. Vilket är kul! alltid mycket roligare när det är mycket saker att göra!:)


3 fina tunikor från Nelly




Ååh va jag längtar till våren när man ser alla fina vårkläder..

Nelson fin i rosett:)


Igår från fikan x)

God morgon!

Vaknade för ett litet tag sen och har precis gjort mig i ordning lite. Jag hade hur trevligt igår som helst! Vi va inte många där men hade riktigt kul iaf. Det var väl mest en myskväll kan man säga. Vi spelade Guitar Hero och massa andra tv spel, drack och mös.

Ska äta lite frukost nu och fixa lite eftersom jag börjar jobba klockan 2..*suck*.


Fredag kväll!

Ska precis gå till tåget nu, ska iväg och fira Nelson. Jag hinner inte ta ngn bild på outfit nu (inte så snygg klädsel idag iaf..). Men får se om det blir några bilder. Lägger upp dem imorn i sånna fall:) ha en trevlig fredag!

Fredag

Har varit i centrum nästan hela dagen och fikat med Nelson, han fyller ju år idag som sagt! 22 år blev han idag:)
Riktigt mysigt att bara sitta och prata i ett par timmar om allt och ingenting.
Har nu precis ätit sushi med familjen. Jag är väl den enda i vår familj som brukar äta det. Mamma har väl provat det någon gång men för pappa och syster var det första gången. Pappa är ju inte direkt en höjdare på att äta med pinnar om man säger så..



han försöker iaf..!


Johanna hjärta sushi

Skola

Är i skolan nu och har Kultur och stilhistoria. Jätte kul! Slutar kl halv 4 som vanligt. inte så långt kvar nu, skönt! Efter skolan ska jag ta bussen till centrum och köpa en liten present till Nelson eftersom han fyller år idag! Sen ska jag möta upp honom. Vet inte än riktigt vad som händer ikväll, kanske ska fira honom med några kompisar eller så ska jag kanske hem till Martin. Jag jobbar som sagt i helgen så måste hem i tid.


3 glittriga snyggingar:)

HÖGA klackar


Öh jag förstår verkligen inte hur man kan gå i såna här skor...för det första är det grymt fult och sen för det andra så känns det ganska omöjligt att gå i dem x) haha!

Fredag!

Woho äntligen fredag efter en lång vecka. Ska jobba imorgon och på söndag så det är väl egentligen inte så mycket att hurra för. Men som vanligt känns det ändå väldigt skönt med fredag!

Ska börja göra mig i ordning till skolan nu snart, jag har ingen aning om vad jag har för ämnen idag. Lyckas aldrig lära mig schemat! hehe, jag tar med mig datorn så är jag beredd för alla ämnen;p Hörs sen!


Twilight

Har precis duschat och ska gå till sängs och läsa lite nu hade jag tänkt. Jag var nere och köpte en bok förut idag. "om jag kunde drömma" heter den. Har hört att den ska vara riktigt bra! Jag har ju sett filmen (twilight) och den var jätte bra. Så ska mysa ner mig med den boken nu. Sov så gott alla!


Step up 2 - GRYMT BRA


Torsdag kväll!

Ligger i min säng och instalerar lite program på datorn eftersom alla försvann när vi omformaterade datorn. Tittar lite på gamla avsnitt på Sex and the city också. Kom att tänka på att Carrie i Sex and the city har typ exakt likadant hår jag har på morgonen! Sådär stort lockigt och fluffigt! haha.


Hon passar iaf grymt bra i det.

Trött jag är på datorer!

Förlåt förlåt för att jag inte har uppdaterat något här på bloggen på ett par dagar. Det har varit så himla mycket strul med min dator så jag har inte kommit in på internet. Men nu är det iaf fixat! Min syrras kille är riktigt duktig på datorer så han fick fixa det eftersom jag verkligen inte kan någonting som har med datorer att göra!

Dom senaste dagarna har jag i nte gjort så mycket, iaf inte vad jag kommer på nu. Jag har mest tränat och bara tagit det lugnt. Jag var på yoga igår och råkade sträcka ut mitt ben så illa att jag knappt kan gå nu, haha. Egentligen skulle jag tränat idag också men eftersom jag inte går speciellt bra så är det ju bara att glömma.


Träning

Ska iväg på ett skivstångspass på gym & motion nu. Är inte speciellt taggad, skulle mycket hellre bara vilja lägga mig i min säng och titta på en bra film med ben & jerry's.. Jag är lite lat idag som ni hör;) Well well..Jag kanske blir piggare efter träningen, how know!


JAG VILL HA!!



Hittade den här super söta dator på Amandas blogg. Hur söt som helst!! Finns att köpa på gadgetgirl.se.

I skolan

Nu sitter jag och gör en formlinjär krans i skolan. Kanske inte säger så mycket! Men svårt och kul är det iaf. Sen har vi gjort te som vanligt så alla sitter här med varsin kopp. Vi dricker väl ca 4 koppar te om dagen i skolan! Lite jobbigt när man sitter på lektion eftersom att det är vätskedrivande;) Men gott är det!


Vilka te sorter gillar du?

Måndag morgon

God morgon! Måndag idag och hela veckan har man framför sig. Idag i skolan ska jag ha floristteknik hela dagen. Vi ska ha en vikarie som tydligen ska vara jätte bra så det ska bli intressant!
 
Känner att jag har en sådan där "ful-dag" idag.. Ingen bra start på en ny vecka. Håret är helt stort och lockigt (som vanligt) och sminket blir inte bra hur jag än gör. Vilket i-lands problem! haha.



Shopping!

Jag hittade inte så jätte mycekt i täby. Det kändes som att det fortfarande var massa rea-grejer kvar från jul. Men lite smått hittade jag iaf!


Tröja samt trosa från gina
BH, deo och lösögonfransar från H&M


Svarta leggins från Vero moda
Jeans från gina


Söndag morgon!

God morgon! Jag vaknade upp för ett litet tag sen och va jätte pigg! skönt. Har nu bara klätt på mig och ätit frukost. Ska bara sminka mig lite så ska jag till täby och shoppa lite. Känner att jag behöver bland annat lite jeans. Får se vad jag hittar för annat kul! Jag tar bilder och visar sen när jag kommer hem. Ha en trevlig söndag!


Lördag kväll

Har legat och tittat på film nästan hela kvällen och tänkte nu snart ta ett långt skönt bad. Sen tror jag faktiskt att jag ska gå och nanna, är så seg och trött. Men ja vi får se, jag brukar ofta säga så:)

Imorgon ska jag kolla om det finns något roligt pass på gym & motin så jag kan träna! Jag har tröttnat på att gymma lite. Det beror nog mest på att jag brukar göra det själv eftersom jag sällan får med mig någon. Ska boka in mig lite för veckan som kommer också på olika pass!


Alter Bridge<3


Ties That Bind - Alter Bridge

Städat rum!

Är äntligen klar nu! har städat och rensat hela mitt rum från topp till tå. Vilket tog hela dagen! haha. Vet inte om det någonsin har variit så städat och fint i mitt rum? Jag har också rensat ut massa kläder och resten av kläderna har jag satt i färg ordning.


Stökigt som vanligt


lite skillnad bliev det iaf;P

Är inte han typ världens vackraste man?!


God "morgon"!

Va på bio igår som sagt och såg Benjamin Buttons otroliga liv. Den var riktigt bra! lite lång bara, typ 3 timmar. Dom hade kunnat korta av den typ 40 minuter tycker jag! Men den är definitivt sevärd! Brad Pitt är så otroligt snygg...Man ville bara hoppa in i Filmduken och..jaa jag vet inte vad, hoppa på honom x)

Filmen började vid 9e och slutade klockan 12. Efter det gick vi alla hem till Sebastian och spalade spel, krökade lite och myste. Sen tog vi nattbussen hem till Österskär när klockan var 4-5. Efter det gick jag bara och la mig trött som jag var!
Och vaknade nu för ett litet tag sen. Även fast jag sov så länge är jag väldigt väldigt trött. En kaffe så är jag snart helt vaken!



Bio

Har varit hemma ett tag nu och tänkte snart börja göra mig i ordning lite grann. Emelie kommer snart hit och då ska vi sen gå och äta lite sallad ute. Sen möter vi upp några andra kompisar som vi ska gå på bio med. Vi tänkte se Benjamin buttons otroliga liv. Den har fått väldigt bra kritik så hoppas att den är bra!




God morgon! sovit gott?

Äntligen fredag! Fredag är nog bästa dagen på hela veckan. Därför är det så mycket lättare att gå upp på morgonen. Man vet att man har en hel helg att se fam emot och bara ta det lugnt, om man inte ska jobba.

Ihelgen ska jag inte jobba så det känns grymt skönt. Ikväll ska jag kanske på en fest eller så ska jag  ut och äta och sen gå på bio med en kompis. Vi får se vilket det blir!
Är i skolan nu och har Kultur och stilhistoria hela dagen fram till halv 4. Ganska kul faktiskt!

Ha en kanon dag så hörs vi lite senare!


En dekoration i formlinjär stil, därför den ser lite annorlunda ut. Gjorde den nu i skolan:)

Sov sött!


Fina festtoppar från Nelly!




Hemma!

Har varit på gymmet och passade sedan på att gå en pomenad med en kompis också. Det var riktigt skönt ute nu, lagom varmt och lagom kallt.
Fast jag är så grymt trött på snön nu. Vill bara att den ska försvinna så att det kan bli vår någon gång! Våren är så fin. Det är lugnt min favoritårstid. Sommaren kan ibland vara så jobbigt varm. Fast man ska inte klaga, hellre varmt än kallt iaf!

Tänkte snart gå och duscha igen. Härligt att det är fredag imorgon! Jag är även ledig hela helgen så det ska bli sååå skönt.


2 månader kvar..

..tills jag blir 18 år. Helt sjukt vad tiden går fort hela tiden. Det är nästan läskigt. Jag sitter och försöker planera vad jag ska göra då, men det är inte lätt. Jag har haft planer på att hyra en krog och ha en stor fest där men eftersom att alla mina vänner inte är 18 så blir det väldigt tråkigt. Min bästa vän Emelie känner jag att jag måste ha där ifall jag hyr en krog.
 
Så jag funderar på om jag bara ska ha en liten fest hemma med mina närmaste. Och sen helgen efter gå ut på krogen med dom som kan. Men samtidigt vill jag verkligen hyra en krog! åh..inte lätt alltså. Om jag hyr en krog skulle jag även vilja ha ett tema för festen. Som typ en färg (rosa?), glamour osv.
Jaja, vi får se hur det blir, jag får funderar lite till.

Ska iväg och gymma nu!


Skulle behöva åka till IKEA och shoppa lite smått och gott...


Lite grejer till sängen


Bra saker att ha i garderoben.. Egentligen tycker jag inte om IKEA så himla mycket, men lite bas grejer är ju bra att köpa där!


Skön dag

Kom hem från skolan för ett tag sen, otroligt skönt! Idag ska bli en dag utan några läxor eller något prov att öva till. Jag ska bara verkligen ta det lugnt, träna och sen ska jag städa lite i mitt rum. Det var länge sen man kände att man inte hade några "måsten" att göra. Tänk va bra man skulle må om man tog en dag i veckan då man bara kunde ta det lugnt; Inget plugg, inget jobb. Bara vila, kanske läsa en bok. Ja, som sagt, bara ta det lugnt. Lättare sagt än gjort kanske..?



Dagens klädsel



Soilwork - Nerve


Torsdag morgon

Sitter här med en stor kopp kaffe samt en tallrik fil med hallon och linfrön i. Kände att jag verkligen behövde det där kaffet. Något som är riktigt gott att ha i kaffe tro det eller ej, är sojamjölk. Jag gillar inte ens sojamjölk men i kaffe är det riktigt gott!

Ska snart till skolan, har som sagt bara svenska idag. Grymt skönt! Sen funderar jag på om jag ska gå och träna. Frågan är bara vad jag ska hitta på och träna idag.. Alla kurser verkar vara så fullbokade så det kanske bara får bli att jag gymmar lite. Vi får se!


Sovdags!

Har skrivit klart sista delen på en bokrecension och är klar för att sova. Det känns som att jag skulle göra vad som helst för att få sova ut och vara ledig imorgon. Som tur har jag bara en lektion imorgon. Har svenska i 3 timmar, börjar klockan halv 9 och får sluta halv 12. Så jag kan egentligen inte klaga.

God natt och sov gott!


Hemma och är trött som f*n!

Äntligen hemma efter en lång dag. Varför jag har varit så dålig på att uppdatera är för att jag knappt har haft tillgång till en dator under hela dagen.

Först var jag i skolan till klockan halv 4. Efter det åkte jag hem till en kompis där vi åt popkorn och chips samt tittade på Wall-e. Hur söt film som helst! Ganska tråkig handling men ändå lite rolig x)
Jag är typ helt galen i animerade filmer. Älskar Hitta Nemo, Andra sidan häcken, Ice Age ja listan kan bli lång. Men favoriten är nog Bortspolad! Så grymt j*vla bra!! haha svar: ja, jag har ganska töntig humor!;)


Ja tack!


God morgon!

Hann inte blogga imorse så jag bloggar nu när jag är i skolan istället. Jag har prov nu snart så försökte plugga lite imorse. vilket inte gick så bra. Usch jag blir så stressad när jag knappt kan någonting när man har prov.

Hoppas att ni har sovit gott iaf!


Och så blev det kväller..

Har ägnat mig åt plugg nu senaste timmen och även lite förut idag. Men fattar typ fortfarande inte ett sk*t. Well well, det får gå som det går. Man kan ju inte göra mer än sitt bästa right?

Tänkte alldeles snart gå och sova också. Börjar halv 9 imorn så det är ingen sovmorgon. Har först Praktisk marknadsförning i 3 timmar och sen floristteknik i 3 timmar. På john bauer har vi alltid 3 timmar långa lektioner. Väldigt bra med tanke på att man hinner göra väldigt mycket under dom 3 timmarna. Det ända som är jobbigt är väl att ha 3 timmar matte! Men har ingen matte den här terminen så det är skönt.

Sov så gott nu alla!:)


Poweryoga

Har precis kommit hem från poweryogan. Guu va kul det var! eller avslappnande kanske är ett bättre ord för det. Jag ska lätt fortsätta gå på poweryoga. Jag kommer bli så grymt vig! haha.
Det var lite svårt nu första gången för man visste inte riktigt om man gjorde allt helt rätt. Men man kommer nog in i det efter ett tag som i allt annat. Helt perfekt att gå på någon typ av yoga när man är stressad i skolan. Man blir så lugn av det.


Badmode från Nelly





Den rosa bikinin och den svarta baddräkten måste jag ha i sommar..

Bra musik så blir man glad igen:)


Arch Enemy - My Apocalypse

Fy vilket väder!

Snöblandat reg och lite hagel då och då. Usch säger jag bara.. Såfort man går utanför dörren blir man helt genomvåt och mitt hår krullar upp sig jätte mycket. Nej ingen höjdare. Vi har ju precis åkt skridskor med klassen och det var inte heller någon höjdare kan man säga. Det var så sjukt kallt där inne i hallen och man va helt blöt. Och nu ska jag precis börja plugga till provet imorn. Ingen rolig dag helt enkelt!


Dagens klädsel


Klänning - H&M
Jeans -Replay
Bälte - H&M
Kofta - H&M
Örhängen - Punkt shop

Gaah va mitt hår ser ut..tur att jag ska till frissan snart..

God morgon!

Eller ja om man fortfarande kan säga morgon. Jag vaknade kl 11, riktigt skönt. Jag verkar typ ha en inbyggd väckarklocka i mig eftersom jag först alltid vaknar 6.30 Prick! Ganska bra egentligen ifall man glömmer att ställa mobilen. Men inte lika bra när man har sovmorgon:)

Har gått runt och segat sen jag vaknade så ska börja göra mig i ordning nu. Vi ska åka skridskor på idrotten idag också så det får bli varma kläder.



Puss och god natt på er:)

Jag blev så himla trött så känner att jag måste gå och lägga mig nu. Hörs mer imorn;) Puss!



Bild från i somras när jag va brunett (:

Måndag kväll

Skönt det var med en kall dusch.. Nu ligger jag i min säng och torkar och tänkte läsa tidningen Chic. Jag har inte läst modetidningar och skvallerblaskor på hur länge som helst nu. Men det är väl egentligen inte så konstigt när typ 80% av det dom skriver i skvallerblaskor knappt är sant och väldigt överdrivet. Nej så det har jag tröttnat på. Modetidningar däremot kan vara riktigt kul, se nya trender och sånt är aldrig fel.

Imorgon börjar jag först kl 13. Så får lång sovmorgon! Har endast idrott & hälsa B på tisdagar så det är härligt. Ska bli såååå skönt att sova ut imorn så ni anar inte;p



Skivstångspass

Har nu precis kommit hem från ett skivstångspass från Gym & Motion. Det va riktigt kul och instruktören var så himla rolig. Kan verkligen rekomendera att gå på gym & motion om ni bor nära Åkersberga. Jag och min syster passade även på att boka in oss på poweryogan imorgon. Kanske inte så smart med tanke på att jag säkert kommer ha träningsverk imorn x)

Ska äta en halv avokado, dricka massa vatten och sen ta en skön dusch nu!

             

Snygg outfit


Blusar - H&M
Smycken samt väska - Accessorize
Jeans - Gina Tricot


Hemma efter skolan

Kom precis hem nu. Har stått och gjort olika typer av buketter och solitärer hela dagen i skolan. Kan vara ganska segt i längden men ändå kul. Jag fick även reda på att vi ska ha prov i Service och företagande på onsdag, så bara att börja plugga igen. Ska försöka köra raceit nu så jag blir klar med det mesta. Och inte skjuta upp som jag är så bra på!



Någon som är lika trött på att plugga som jag är? haha


I skolan

Sitter i skolan nu och har rast. I klassen har vi köpt in en vattenkokare så alla sitter och dricker te. Väldigt mysigt. Vi har också fått nytt schema nu eftersom att vårtemrimen började först idag. Jag kommer vara ledig på torsdagseftermiddagar, Så himla skönt! Sen är jag ledig på tisdagmorgonar, börjar halv 1 då. Man kan säga att jag tycker om det nya schemat;)

Idag slutar jag annars halv 4 som vanligt. Efter det ska jag plugga lite och sen vid kl 8 gå på skivstång. Ska ju som sagt börja träna mer nu! ska bli riktigt kul.


Enjoy


Dope - Now or never

Good morning

Ny vecka, ny dag.Jag har bestämmt att jag ska vara lite extra nyttig den här veckan, försöka hinna med att träna mer osv. Men ja, allt beror på hur mycket vi har i skolan och hur mycket man hinner med. Men ska nog ta mig tiden till att träna lite iaf. Jag måste utnyttja mitt kort mer.

Frukost nu och sen skola!



Jag skulle inte tacka nej till en resa till Grekland eller något annat varmt ställe just nu..tänk va skönt:p

Natti sötisar

Ska gå och lägga mig nu så jag är pigg imorgon. Sov så gott och god natt!



Sämsta raggningsreplikerna:)

Tänk om livet var ett spel och du var tärningen. Då skulle jag pussa dej för tur, och rulla runt dig på bordet och hoppas på 6.

Om en fet skäggig gubbe klättrar genom ditt fönster och trycker ner dig i en stor säck, bli inte rädd. Jag har sagt till tomten att jag vill ha dig i julklapp!

Vilken fruktansvärd tröja, ta av dig den genast!

Tjena smöret, står du här och steker?

Om en tjock gubbe kommer och stoppar dig i en stor säck, oroa dig inte, tomten försöker bara ge min den perfekta julklappen.

Skulle du kunna be dina bröst att sluta stirra på mina ögon?

Av med kläderna snygging, det är insidan som räknas!


Aa listan kan bli lång, Jag tycker verkligen såna här repliker är dö trista och jobbiga. Ska man imponera på någon ska man komma på något bra själv:) Inte ta repliker från Raggningsreplik.se ;)


Söndag kväll..

Usch jag hatar verkligen söndagkvällar. Eller ja, hata va kanske ett skarkt ord men jag ogillar söndagskvällar väldigt mycket..;) Man bara tänker på att helgen är slut och att man har en hel vecka framför sig i skolan då man måste ägna sig åt plugg.. och åter plugg. Och även att man måste gå upp tidigt på morgonen när man ligger så skönt i en varm säng och är trött. Ingen höjdare!

Jaja, Har precis nu varit ute på en promenix nu med Emelie och tänkte snart skutta in i duschen. Tänkte göra hårinpackning, måla naglarna och lite sånt med. Hörs sen!


Ser inte det här rummet hur mysigt ut som helst? ligga och sova i den sängen skulle vara myyys

Slapp söndag med bästaste

Jag och Emelie ligger i min säng och har precis kollat klart på Saw 5 och dricker cola x)
Vi ska nog snart ut på en promenad. För överigt har min dag varit ganska slapp. Skulle egentligen behövt plugga men har som vanligt skjutit upp det. F*n jag måste sluta med det. Det blir bara problem i längden.

Hoppas er söndag har varit bra och att den fortsätter vara det!



Jag och min söta Emelie:)

Lite nytt hos Asos


Scarfen är från H&M och resten från Asos.com.

Crashdiet - Falling Rain


Home again

Har jobbat klart nu för den här veckan. Känns hur skönt som helst. Man blir så himla seg av att jobba.

Ringde precis Emelie och vi ska träffas så fort jag har fått lite mat i magen. Vi tänkte se Saw 5 som jag fick av Martin (: Den va faktiskt ganska bra. Annars brukar jag inte gilla Saw- filmerna men den här va helt okej. Inte lika mycket blod som i dom andra, haha. Fast jag va ändå tvungen att sitta och gömma mig bakom en kudde då och då sist jag såg den. Jag är en sån mes när det gäller sånt där.


God morgon:)

Sovit gott? själv har jag sovit helt okej, är lite trött nu men ska dricka lite kaffe så är jag snart pigg igen! Förlåt för att jag har varit dålig på att uppdatera. Ska bli ändring på de;)

Ska nu snart till jobbet. Börjar kl 9 och jobbar till 14. Sen ska jag nog träna om jag är piggare och plugga lite. Sen får jag se. Man blir så himla trött när man har jobbat, även om det bara är 5 timmar så känner man sig helt trött och vill bara gå och sova såfort man kommer hem. Men ja som sagt, ska försöka träna lite, det behövs;) höhö.

Frukost nu!


Lördag

Har kommit hem från jobbet nu och har även hunnit äta middag med familjen. Mysigt mysigt. Har precis bytt om till mjukisar och ligger och tittar på en stor klädhög som ligger mitt på golvet. Jag började igår med att rensa ut lite kläder men blev aldrig klar. Och nu orkar jag inte fixa klart det.

Ikväll ska jag ta det lugnt som vanligt! haha. Ne men ska man jobba dagen efter så vill jag inte ut och festa. Att sitta bakis på jobbet gör jag inte igen! Festar hellre när jag är ledig. Fast jag är så sjukt fest sugen så ska försöka vara ledig nästa helg.


Är inte dom här stövlarna hur snygga som helst? jag blir typ kär:p från Bianco!

Marilyn Manson - Sweet Dreams


dåligt ljud det va då..:p

Dags för ny dator kanske?

Irriterad jag blir. Jag har inte kommit in på bloggen på hela morgonen. Funderar på att titta på en ny dator. En rosa skulle inte vara helt fel! haha.

Well well, hoppas att ni har sovit gott! själv sov jag som en stock. Jag var riktigt trött så somnade direkt när jag kom hem.
Nu ska jag snart till jobbet, börjar klockan 2 och jobbar till 7. Som vanligt.

Vi hörs mer när jag kommer hem efter klockan 2! ha det så bra tills dess:)


Ha en trevlig kväll!

Jag ska springa till tåget nu, ha en jätte mysig fredags kväll så hörs vi kanske när jag kommer hem eller imorn;)


Fredag kväll

Har legat i badet hur länge som helst nu, känner mig som ett russin. Så det var nog dags att gå upp. Skönt var det iaf! Jag tände till och med lite ljus och hällde i lite doft oljor och badskum, hela köret! Jag funderar på att börja ta ett bad varje dag. Bara för att ligga och ta det lugnt. Skulle inte vara helt fel. Lite massage till så är jag i sjunde himlen..haha;)


Snygg klocka:D




Visst är den här helt otroligt snygg? Känner att jag verkligen måste ha den x) har för mig att den kostar runt 2-3 tusen.. Det är den helt klart värd:)
Tänk dom dagarna man inte orkar lägga ner tid på kläder. Då man bara sätter på sig en vit t-shirt och ett par jeans. Sätter man på sig den klockan då blir det genast en cool outfit.

me like:)


Puddle of mudd - control

Mys i skolan

Skön fredag morgon, Vi sitter och äter macker och vi tittar på film. Kanske inte världens bästa film men bättre än att sitta och plugga! Har nu först svenska B och sen börjar formgivningen.
Efter skolan ska jag plugga lite och sen ska jag till en kompis. Måste få klar en uppsats i estetisk verksamhet. Så himla mycket plugg nu men det kommer snart bli skönare när jag har avslutat lite ämnen. Då kan man få ett liv igen:D haha.


Ett av floristproven från i onsdags, fick MVG så jag är nöjd ;p


Fredag!

God morgon! Redan fredag igen, sjukt vad veckorna går fort. Fast jag klagar inte, Jag vill bara att tiden ska gå fortare så att jag blir 18! Jag fyller år den 30 mars så det är ju inte så jätte lång tid kvar. Längtar så jävla mycket. Mest bara efter att få mer "frihet" eller vad man ska säga. Gå ut på krogen känns inte så jätte speciellt, men aa visst det är ju skönt att komma in lagligt på krogen.

Men tänk va skönt att skaffa körkort! Slippa fråga någon annan om dom kan skjutsa. Helst ska man ju ha en snygg bil också. En Audi R8 eller Audi A4 avant skulle inte vara helt fel(A)


Audi A4 avant


Audi R8

snygga va?;)

God natt på er!

Ska gå och duscha nu och sen hoppa i sängen. God natt och sov så gott Sötisar!


Tråkiga blondin skämt:D

En brunett säger "titta, en död fågel". Blondinen kollar upp i himlen och frågar "var?"

Vad är det för likhet mellan en blondin och en stekpanna?
-Båda sätter sprätt på korven!


Varför är blondinskämt så korta?
-För att brunetterna ska förstå dom..


Varför har blonda tjejer blåmärken runt naveln? 
- Blonda killar är inte heller så smarta..

Vad säger en blondin när hon får reda på att hon är gravid?
-Är du säker på att det är mitt?


Hur får du en blondin att slå huvet i ett glasbord?

-Lägger en dildo under.


En blondin och en astronaut skulle åka upp i rymden.
Astronauten sa:  "jag vet! vi åker till Mars".
Blondinen: "neeeej , vi åker till solen!"
Astronauten: "då kommer vi ju brinna upp.."
Blondinen : "DAAH VI ÅKER PÅ NATTEN".


 


Body butter!




Är inte alla dom här dofterna fantastiska? Såfort man smörjer in sig med dem så doftar det i hela huset av body buttern. Själv föredrar jag dom lite mer söta dofterna. Typ Jordgubb, mango, moringa osv. Men skulle gärna köpa allihopa! haha.

Vilken är din favorit?

Days come and go but my feelings for you are forever...


Papa Roach - Forever

Sommar 09

Åhh va jag längtar tills det blir sommar! Så himla mycket mysigare med sommar än med vinter.. Tänk bara på alla mysiga kvällar man är med vänner på stränder och tar ett kvällsdopp, grillar och krökar. Farligt att tänka på det när man längtar så mycket:)

Fast mest längtar jag nog ändå till hultsfredsfestivalen! Jag älskar verkligen festivaler. Så härligt folk och bra musik. Kan det bli bättre?
Mer planer än att jag ska till hultsfred har jag faktiskt inte till sommaren. Klart jag ska göra mer än att bara åka dit men jag vet inte riktigt än vad jag vill göra.. Åka utomlans vet jag inte om jag vill göra på sommaren. Skulle hellre åka utomlans till något varmt ställe nu i vår ist då! Fast samtidigt är det kanske inte så kul att stanna hemma i det Svenska sommarvädret


"Gammal" bild på mig och min syster i det "fina" Svenska vädret..

Så grymt fint med rosa teknik prylar:D


en rosa TV skulle verkligen inte vara helt fel!

Redan fixat!

Så har redan fixat dator nu, gu va skönt. Jag blir typ helt tokig såfort jag inte kommer in på datorn! haha lite illa kanske. Jag är typ helt beroende av att ha en dator. Men aa det blir ju så när man är van att jämt ha den på. Jag känner mig helt handikappad när jag inte har någon dator. Inte bra!! Så jag borde väl egentligen ta en "paus" från datorn men orkar inte x)

Så jaa, nu kan man äntligen börja blogga igen! Jag börjar tycka att det är så grymt kul med bloggen och att bara kunna sitta och skriva av sig lite då och då:p

 

J*vla dator

Åh min dator har kraschat..Ska försöka fixa det idag så jag kan blogga mer. Men aa vi får se hur det går. Vi hörs när vi hörs;) Pusspuss!


Pluggar som vanligt..haha

Jaja, snart är jag ändå klar. Ska bara öva så att jag kan allt bra. Provet idag gick sådär, svårt att jobba praktiskt under press! Svårt att ha fantasi då och göra något bra. Men alla verkade tycka det var lika jobbigt som jag så då känns det ju lite bättre;)  höhö

Segt att sitta och plugga när jag är så otroligt shoppingsugen! Så jag tittar in lite då och då på olika hemsidor. Kolla på fina underkläder är nog bland det roligaste som finns! Beror nog på att jag samlar på fina underkläder;p Mina favorit affär är solklart Agent Provocateur! De har så speciella och sexiga underkläder. Det är ganska dyrt där men det är det fan värt;p



Från Nelly!

meeee like...


God morgon förresten;)


Shinedown - Second Chance

God morgon alla trötta

Onsdag idag. Halva skolveckan har gått, härligt!
Sitter här och äter apelsin, dom är så sjukt goda just nu! mums. Ska väl snart börja göra mig i ordning. Sen ska man till skolan och då är det dags för prov. Är inte speciellt överlycklig om man säger så. Får dricka massa kaffe så blir det nog bra:) höhö.

Annars så händer inte speiellt mycket idag..ska fortsätta plugga sen eftersom jag har teoretiskt prov imorn i florist teknik. Ska bli kul att se sen vad man får för betyg x) eller jaa...kul och kul


God natt & Sov gott!


Vill du få finare och större lockar?



Då ska du testa Nivea Intense Repair. Den serien är grymt bra. Märkte efter första tvätten hur fina mina lockar blev. Det såg ut som att jag hade stått och lockat slinga för slinga med en locktång. Bara att använda shampo och balsam som vanligt först. Efter det smörjer du in håret (inte nära hårbotten,kan lätt se "fettigt" ut då) med Comb-In Cream. Och låter det sedan torka medans du kramar om det med händerna då och då.

Mer plugg..

Sitter och läser på det sista om det praktiska provet vi ska ha imorn i florist teknik B. Jag är fan lite nervös.. känns som att jag inte kan någonting. Och det här provet kommer typ grunda hela betyget. Kuuuul.
Jag är så förbannat skoltrött också, bra att det "bara" är 1½ år kvar nu. Det känns inte som att jag gör någe bra ifrån mig så man blir typ sur såfort man får några uppgifter..haha. Jag får börja smöra rejält x)

jaja, tillbaka till pluggandet:)


En av mina absoluta favoriter


Metallica - Hero of the day

Hemma!

Ja, åka baklänges gick ju kanon. Men sen skulle man lära sig åka framåt på isen också! nja att åka skridskor är nog inte min grej riktigt. Vi hade heller inga hjälmar? Jag trodde typ att jag skulle dö, haha. Men ja annars gick det bra:)

Sen har jag också varit och beställt tid hos frisören. Ska klippa och färga håret den 2:a februari. Jag är ju inte riktigt lika blond som jag vill vara än, så j*vla svårt att få tillbaka sin ljusa naturliga hårfärg när man har haft mörkrött hår. Nu har jag typ blond-copar färg.. helt okej men jag stör mig lite på det. Så hoppas på att det blir bättre sen när jag har varit hos frissan.


Va som sagt ganska mörkhårig förut:p

Today I look like this


irriterande med så dålig kamera..

Tisdag morgon

God morgon! sovit gott?
Jag sov till 11 idag! så himla skönt. En annan sak som däremot inte var lika kul var att jag precis fick veta att vi ska åka skridskor idag på idrotten. Kuuul! jag kan inte ens åka skridskor..höhö. Eller jo jag kan åka baklänges, då är det bara att typ vicka på rumpan så får man upp fart: Eller ja något liknande.

Ska gå och göra i ordning lite frukost nu! mmm..kaffe.



God natt på er!


Coca-cola<3

Sitter här och myser med cola medans jag tittar på vänner. Jag har nog sett alla vänner avsnitt hur många gånger som helst, men får ändå inte nog, haha. Jag är nog mest lik Joey..kanske lite Rachel också. Aja tycker Vänner fortfarande är grymt kul. Så himla synd att dom slutade filma. Samtidigt är det väl bra att dom slutar filma när dom är som bäst! Alla andra serier blir så utdragna och tråkiga efter ett tag. 
 
  
lite ego pics ;p

Hatar att plugga

Tur att jag hade studiedag idag! Det behövdes verkligen. Även fast jag fortfarande inte har fått speciellt mycket gjort så får jag lite grann gjort iaf. jag hade även varit dubbelt så trött om jag hade varit i skolan hela dagen. Imorgon börjar jag halv 1! super skönt. Då har jag bara en lektion Idrott & hälsa B. Kan inte bli mycket bättre.

Mat nu!


Gammal goding :)


Jamelia - Beware of the Dog

Ett till jobb!

Glad jag blev nyss när dom ringde från en blombutik som jag har praktiserar hos förut och som jag jobbade hos endel i jul. Nu vill dom att jag ska komma och jobba där igen. Tror det mest är vid alla hjärtans dag. Men iaf, känns kul att dom gillar det man gör x)

Att plugga suger...jag har typ inte kommit någon vart känns det som. Jag kommer bara på andra tankar hela tiden. Så börjar få lite bråttom med att göra allt klart nu. Åhh suck..får se hur det blir..haha



Rosa - Finaste färgen


Allt detta från Forever21.com!

Plugg plugg...suck

Hemma från gymmet nu, det gick riktigt bra! kändes grymt skönt att träna lite.
Just nu sitter jag och pluggar..har hur mycket som helst i skolan just nu! Annars tycker jag att det brukar vara ganska lugnt i början, men inte nu bara för att vi håller på att avsluta massa kurser som vi snart får betyg i. Riktigt stressande. Plus att jag vill ha MVG i allt jag gör, det gör en ännu mer stressad. Jag tänkte iaf först få klar svenskan som ska vara inne imorn och sen träna till lite olika prov. Bara att sätta igång...



Måndag morgon

God morgon!

Konstigt nog vaknade jag av mig själv halv 10. Även fast jag var as trött kunde jag inte somna om, så hoppade in i duschen. Nu ska jag och min syrra åka iväg Till Gym & Motion och gymma. Får se hur bra de kommer gå eftersom jag inte har sovit så mycket inatt. Aja, kul ska det bli iaf!

Hörs sen när jag kommer hem :)



Aj mina ben

Har varit ute precis på ännu en promenad nu. Jag och Emelie gick säkert i ca 2½ -3 timmar så börjar få lite ont i mina ben nu x) Men nu kommer man säkert somna gott sen eftersom att man har varit ute så mycket idag. Skönt att jag har studiedag imorn så behöver inte känna mig jätte stressad över att jag måste sova. Men ska iväg "tidigt" imorn och köpa kort samt träna. Ska bli riktigt kul. Har inte hunnit träna lika mycket som jag har velat på senaste. Plus att på något vis blir förskyld eller sjuk hela tiden så att man inte kan träna. Jaja, ska bli riktigt skönt som sagt:)



Vill ha!






Vill speciellt ha den i mitten! så jävla snygg. Alla dom här klänningarna kommer från Style By Stars.

En bra "må-bra-låt";)


Blond man kan vara då...haha

När jag och mammi var ute på promenad började vi prata om att det blåste så himla mycket..

Först säger mamma då "skönt det är med medvind nu i alla fall, men blir jobbigt sen när vi ska gå tillbaka".
"neej då det blir inge jobbigt. vi går bara samma väg tillbaka!"
Säger smarta jag...haha

Det där kommer jag få äta upp :)


Promenix

Har precis varit ute på en liten promenad med mamma. Vi gick förbi centrum så jag passade på att köpa ny hårinpackning och brun utan sol. Jag funderar på att sluta sola solarium. Visst, jag gör det inte speciellt ofta men man kan ju göra det mindre om man använder brun utan sol. För jag hatar verkligen att vara blek..det är så himla fult. Man ser så himla mycket piggare ut såfort man har lite färg. Men samtidigt vill man inte bli helt rynkig och ful när man blir äldre bara för att man solar solarium.



Dagens outfit


Lite tråkiga kläder idag, allt svart x) menmen. Både linnet och kjolen kommer från Gina Tricot. Sen smycken från Guldfynd.

Alice 3 år!

Är hemma nu från Alice lilla kalas, sööööt hon är. Det är lite kul för vi gillar exakt samma saker. Hon kommer bli en liten "mini-Johanna". haha.



Min moster Heidi och lilla Alice





Min andra kusin Tim, Så jävla gullig:)

God morgon!

Shit va länge jag har börjat sova.. Förut kunde jag max sova till 9 och nu soer jag till 12? haha.

Filmen igår va super bra! Jag skrattade nästan hela tiden. Jim Carry är så grymt bra skådis. Kan starkt rekommendera den till folk som inte har sett den:) Jag kom hem vid halv 1 - 1 tiden så gick och la mig direkt efter.

Ska börja göra mig iordning nu. Min yngsta kusse Alice fyller 3 år idag så vi ska dit på kalas kl 2. Hon är så grymt söt,  ser ut som en liten prinsessa.  Visar bilder från det sen när jag kommer hem:)

Duschen nu!



Ha en trevlig kväll!

Ska snart äta och sen gå till tåget där jag möter upp Emelie. Ha en kanon kväll sötisar så hörs vi kanske sen när jag kommer hem eller imorgon :) Pusspuss!


Så himla mysig låt att höra när man ska sova


Dags för en tupplur

Emelie ringde nyss, det blir lite tight att åka till stan och shoppa så vi tänkte åka in till täby och se en senare bio. Passar mig perfekt. Då kan jag gå och nanna (sova) lite nu. Veta fan varför jag är så trött nuförtiden. Kanske är vädret man blir så himla seg av..höhö

God natt ett tag!


Dagens skämt:)

Frun ringer maken på jobbet. "Älskling! Jag har vunnit 3 miljoner på Lotto! Skynda dig hem och packa!". "Vad kul! Vad ska jag packa? Sommar eller vinter kläder? ". "Jag skiter i vilket, du ska vara ur huset före klockan tre! "


Två små killar satt i sandlådan och skröt om vem som hade den tuffaste pappan. Då sa den första Killen: "Min pappa är polis och han kan ta din pappa". Då sa den andra killen: "Min pappa är brevbärare och han kan ta din mamma".


Det var tre killar som var ute i skogen och tältade. En morgon när de vaknade sa den ena killen:
"Jag drömde en så jädra go dröm i natt, jag drömde att en skit snygg brud runkade av mig helvilt". "Konstigt, sa den andra killen, jag drömde exakt samma sak".
Då sa killen som hade legat i mitten: 
"Det drömde inte jag, jag drömda att jag var ute och åkte vasaloppet!"




home..

Hemma från jobbet nu. Tiden gick fort så det va riktigt skönt. Väntar på att Emelie ska ringa, vi ska snart åka in till stan så fort hon också har slutat på sitt jobb. Kanske hittar något fint på rea;P  Sen ska vi som sagt gå på bio vid 6 snåret. Mysigt:P
Jag funderar på att skjuta fram allt plugg tills imorn..haha illa men lata jag orkar verkligen inte plugga just nu. Jag har ändå studiedag på måndag så har tid att plugga endel då.


Kanske ska sluta äta ägg till frukost..


Lördag morgon

Hej, god morgon! Det blev ingen mer uppdatering igår, sorry för de! Men det va ju fredag så va fan x)

Håller på att göra mig i ordning till jobbet nu..Jag va tvungen att jobba lite iaf eftersom en tjej inte kunde. Jag som hade sett fram emot en helg utan jobb, menmen man får mer cash iaf. Jag har så himla svårt att säga nej till jobb. Man får så himla dåligt samvete på något sätt. haha. Ska iaf bara jobba från halv 12 till 14. Bara 2½ timma så det funkar.

Efter det måsta jag hem och plugga as mycket. Vädligt kul lördag x) Men sen ska jag och emelie åka in till stan och se Yes Man, ska bli treeevligt (:


sööt bild:D

ännu mer blondin skämt x)

Vad kallar man en hjärncell i en blondins huvud?
- Turist.

Varför tar en blondin med sig 2 bildörrar i öknen?
- För att få korsdrag.

Varför ville blondinen bli urmakare?
- Hennes mor påstod att hon ärvt sin fars ursinne.

Varför har inte blondiner dörr till toaletten?
- De vill inte att någon ska kika genom nyckelhålet.

Liiite roliga är dom iaf (A) haha;)


Home

Kom precis hem efter en lång promenad med en kompis. Kaaallt det är ute. Men det var ändå ganska skönt. Tänkte snart gå ner och äta lite, men ser ut som att päronen ska beställa hem pizza sen. Tror att jag tar en räk sallad i sånna fall. Är inte speciellt sugen på pizza. Så jag får väl vänta på maten tills alla är hemma;P

Det blev ingen bio med Emelie idag, ska troligen gå imorn istället. Vi planerar att se Yes Man. Den ska vara riktigt bra har jag hört?



me like


Frukost

Till frukost blir det ägg och frukt, haha är det bara jag som är galen i ägg?;) mums



Fredag!

Onödigt att jag stälde klockan på 06.45 när jag gör mig i ordning på så kort tid. Är redan klar och skolan börjar inte försen halv 9. Bara för att jag alltid vill vara ute i god tid, *suck*.

Fredag idag! skönt att veckan gick så fort, kanske beror på att vi började skolan i onsdags. Men iaf, sköönt. Idag är det först skola som gäller, halv 9 till halv 4 som vanligt. Först har jag svenska och sen florist teknik. Tur att jag hittade boken igår och hann läsa ut den, annars hade det gått åt h*lvete. Efter skolan kanske jag ska på bio med Emelie, antingen det eller så har jag andra planer, får se vilket det blir:) Jag kommer nog bara vilja ta det lugnt och mysa nu i helgen, vet inte varför men jag har blivit sån "mys-person", haha.

Har god tid på mig nu så ska nog gå och fixa naglarna lite, dom ser ut som skit. Ska nog måla dom ljusrosa.


God natt alla sötnosar!

Hade tänkt försöka gå och lägga mig tidigt ikväll så att jag skulle bli lite piggare imorn, men lyckades inte så jätte bra:P
Imorgon är det fredag och sen helg! F*n vad skönt. Plus att jag är ledig i helgen så det är kanon. Ska dock plugga väldigt mycket. Men aja jag får sova ut i alla fall.



God natt och sov sött!

Generation Fett

Ligger och tittar på Generation Fett på 3an just nu. Jag förstår verkligen inte hur man kan låta sig själv bli sådär stor?.. Så stor att man inte kan röra sig. Hur kan man vilja leva så? Det är ju inget liv att ständigt ligga i en säng med en fjärrkontroll i handen. Titta på tv hela dagarna och äta. Alla skyller typ på att deras föräldrar också var överviktiga så på så sätt har de också blivit det. Visst, det är säkert en stor del. Men det är ändå man själv som har satt sig i den sitsen. Att väga 300 kilo är inte normalt.

Av att se sig själv bli större med tiden gör självklart så att man blir ledsen och att man inte vill inse hur stor man är. Man undviker att titta sig i speglar och går istället och äter något. När man stoppar det där onyttiga i munnen tänker man oftast "Bara en till...jag börjar vara nyttig imorgon", vilket inte händer. Man skjuter bara upp det hela tiden. Tro mig jag vet vad jag pratar om. Som liten (typ 8 år gammal) var jag ganska stor, blev mobbad för att jag inte var lika söt och smal som alla andra tjejer. Jag blev så ledsen så att jag visste inte vad jag skulle göra, och då åt jag mer. Jag blev tjockare och alla retades mer. Det blev en ond cirkel. Sen så fort jag började ny skola så gick jag genast ner massa i vikt och och fick vänner. Hela mitt liv blev typ förändrat.

Tänk va mycket utsidan kan betyda..



Middagsdags!

Johannas Specialare!



Köp en Kelda tomat soppa, öppna förpackningen och häll över lite i en skål. Efter det ställer du in den i mikron i ca: 2½ min. Klart! Perfekt middag :)
(ironisk)

myspys

Ligger i min säng nu och läser svenska boken som ska vara klar tills imorn, skönt att jag hittade den. Har redan läst halva så ska nog kunna läsa ut den till imorgon. Yogan får jag skjuta upp tills i helgen.. tråkigt men skolan får gå före. Måste gå ner till centrum och köpa ett nytt gymkort också. Förut tränade jag mycket på friskis & svettis, men tröttnade på deras konstiga tider dom hade på yogan och gympan. Så ska gå och köpa ett kort på Gym & Motion istället. Får se hur bra det är där.


Musik

Sitter och lyssnar på Paramore just nu. Jag såg dom i somras på Hultsfredsfestivalen. Dom va grymma! Den här låten är en av favoriterna.. kanske beror på att jag gillar Twilight, Killen där är så snyyygg;P


Skola

Är i skolan nu och har precis haft min första lektion. Nu har jag lunch till halv 1 då bild och formgivningen börjar. Känns j*vligt skönt att det är så slappa lektioner idag, känner mig riktigt otaggad. Lovet gick så himla fort och jag jobbade så mycket så är inte direkt utvilad;D Men samtidigt blir jag så himla rastlös av att bara vara hemma. haha

Ja vad händer idag då... Efter plugget ska jag hem och plugga ännu mer till proven nästa vecka. Efter det funderar jag på att träna om jag hinner, troligen blir det yoga. Så himla kul och jag känner att jag vill bli lika vig som jag var förut, då kunde jag gå ner i split. Nu ska jag banne mig sattsa på att kunna det igen.


Vem gillar inte blondin skämt

Vet du varför blondiner gnider in musen med tandkräm?
- De tror att dom ska få mindre hål

Vad kallar man en blondin med två hjärnceller?
- Gravid

Varför fortsatte blondinen köra runt kvarteret?
- Hennes blinkers hade fastnat.

Vad gjorde blondinen som fick tvillingar?
- Gick ut och letade efter den andra pappan


Trötter

God morgon! sovit gott? Jag hade jätte svårt att somna igår, somnade typ vid 3-4, så känner mig lite trött idag (:
Well well, Idag har jag först florist teknik i 3 timmar och sedan bild & formgivning i 3 timmar. Bara roliga ämnen rättare sagt. På florist tekniken kommer vi få förbereda oss inför slutproven. Kan behövas:P Kommer hem sen idag vid 4 snåret. men eftersom vi har fått egna datorer i skolan så kan jag blogga mer under dagen därifrån.
Dags för frukost nu igen!


någon som vill laga det här åt mig?;)

Go natt och sov gott!


Onsdagsmys

Den där drinken var faktikst helt okej, kände mig ganska mycket piggare av den. Ska nog börja dricka den lite då och då. Bra när skolan börjar och så x)

Är hemma hos Emelie nu och tittar på en film och äter popcorn. Drar mig hemåt strax efter 10. Skola imorn igen...suck. Sen när jag kommer hem ska jag fortsätta leta efter min bok som ska vara färdigläst till på fredag.. dags att börja läsa den lite nu kanske, haha:P


Jag och emelie:)

Mighty Greens

Min syrra kom precis hem med någon energi drink, Mighty greens. Den ska tydligen vara bra för att rengöra kroppen och man ska även bli piggare av den. Låter inte så dumt när man ska plugga? Den ser inte speciellt god ut men man dör ju inte av att testa...



smaklig måltid...

hemma

Första dagen i skolan efter lovet var väl sådär, fick veta att mina två bästa lärare och att min mentor ska sluta. Sen berättade dom även att vi har slutprov för florist teknik B både praktiskt och teoretiskt nästa vecka. Det kommer vara det största underlaget till våra betyg...kul! Jag måste få MVG eftersom jag fick det  florist teknik A. Så måste börja plugga redan nu.
 

God morgon

Skola idag, känns jobbigt men ändå lite kul. Att träffa alla igen ska bli roligt, men resten kan jag vara utan. Tur iaf att vi börjar halv 1 så man hann sova ut lite. Sen går jag bara till halv 4 så det blir bara 3 timmar idag. Vet inte riktigt vad det är för lektion faktiskt, det får man väl se när man kommer dit:P haha

Frukost nu!


Dagens klädsel


Rosa blus - Zara
Vitt linne + jeans - Gina Tricot

Middagstips?

Någon som har något bra middagstips till en som inte kan laga mat? jag har ingen aning om vad jag ska hitta på att laga. Till lunch tog jag bara fil och frukt så känner mig lite smått hungrig. Kanske beställer hem en sallad från pizzerian? lätt och gott. Älskar deras avocado sallad eller räksallad. så otroligt gott!



städat och fint


liten bit av mitt fina rum:D (dålig cam bild:/ )

Va bra man kan må när det är städat och fint runt omkring sig. Jag blir genast på mycket bättre humör så fort det är rent och fint. Inte för att jag egentligen har så mycket saker som man kan kan städa eller stöka ner med, det är mest kläder som jag har en tendens att bara kasta av mig och lägga på golvet. Dålig vana:P

Sur jag blir att min kamera är borta! så himla tråkigt att ta bilder som blir helt suddiga. Trodde att jag skulle hitta den nu när jag har städat men icke sa nicke. Antingen får jag leta mer eller köpa en ny. Fan va mycket utgifter det har blivit den här månaden..jag får skaffa ett till jobb:)



Ny design

Visst har jag fått en fin design på min blogg nu! Martin va så söt som gjorde den åt mig. Tack igen martin;)



Tjingeling!

Har hunnit vara på jobbet en snabbis, damsugat mitt rum och sen tagit en lång dusch, skööönt. Tänkte gå ner och käka lite nu, frågan är bara vad man ska äta... jag kan seriöst inte laga mat. Kan inte ens koka ägg. Kanske dags att lära sig det snart:P haha. Eller så gifter jag mig med en kock. Kanske bättre de x)



skulle inte tacka nej till lite sushi :)

Dagens skämt;)

En patient kommer in till läkaren och säger "lova att inte skratta". "Naturligtvis. Jag har arbetat som läkare i 20 år och har aldrig skrattat åt en patient". Patienten tar då av sig byxorna och kalsongerna och visar upp det i särklass minsta könsorganet läkaren har sett. Det är inte större än korken till en kulspetspenna. Läkaren kämpar för att inte börja skratta, men kan inte hejda en fnissning som utvecklas till en ordentlig skrattattack. I flera minuter står läkaren med tårarna rinnande innan han kommer till sans och säger "jag ber så hemskt mycket om ursäkt, jag vet inte vad som tog åt mig. Jag lovar att det inte kommer hända igen. Okej vad har du nu för problem?". "Den är svullen.."






Ny dag

God morgon! ny dag igen. Ska snart ta en promenad till jobbet. Det är skönt att det ligger så pass nära att jag alltid kan gå dit, det ligger kanske ett par hundra meter bort från mig bara. Efter jobbet vet jag inte riktigt vad jag ska göra än, funderar på att bara lägga mig och sova när jag kommer hem..haha kan behövas:P



så söt bild x)

Natti natti!

Tänkte gå och lägga mig nu, ska upp och jobba imorn. Jobbar även då 9-14. Hade tänkt läsa mer på den där boken men jag har lyckats städa bort den..  Ja det var ju "synd" ;)



Hoppas att ni har haft en bra dag och att den blir lika bra imorgon;)

hårfärger

just det... glömde bort att jag skulle lägga in lite bilder på olika hårfäger jag har haft x) haha. hittade inte alla bilder men några stycken får ni se iaf (:




kanske inte så konstigt att mitt hår inte mår så bra nu efter alla färgningar x)


jaja..tråkigt värre:P om ni har några åsikter om vilken färg jag passade bäst i så får ni gärna skriva en kommentar:)

Dagen skämt:)

Jag tänkte börja med små "roliga" skämt då och då här i bloggen. Jag förstår om inte ni tycker dom är lika roliga som jag tycker, jag har typ sämst humor;)

Två snubbar satt och delade ett flak öl i mörkret vid ett litet campingbord. Dom blev efter ett tag skapligt på arslet och den ene var tvungen att kissa. Han gick då bakom tältet för att uträtta sina behov. Efteråt glömde han dra upp gylfen och när han satte sig ner föll hela snorren över bordet. Kompisen såg det hela lite vagt i mörkret, grep tag i en flaska och ropade "PASS PÅ - en huggorm!", och slog till den allt han kunde! Hans kompis skrek..."AJ FÖR FAAN! Slå den jäveln igen! Den bet mig i snorren!!.."


Burr..

Helt sjukt kallt ute idag.. höll på att frysa ihjäl när jag väntade på tåget, det va 12 minus. ååh kan det inte bli sommar snart... längter så j*vla mycket.

Är hemma nu i alla fall. I Täby hittade jag lite smått och gott. Bland annat en svart kjol från gina som bara kostade 125 tuggummin. älskar reor x)
Sen hittade jag en vanlig svart t-shirt, lite underkläder, en almanacka och en stor väska. Hade tänkt ta kort på det men hittar inte min kamera..lite surt. Nu ska jag städa mitt rum och rensa lite hade jag tänkt (kanske hittar kameran, haha), efter det ska jag börja läsa en bok som ska vara klar till skolan börjar. bara att sätta igång antar jag.


God morron!

Vaknade för en liten stund sen och ska snart till jobbet nu. Jag jobbar i en liten mataffär i österskär som min morbror äger. brukar mest jobba där lite extra på helgerna. helt okej jobb:) alltid skönt med lite extra pengar!

ska äte lite frukost nu, vi hörs sen när jag kommer hem igen;)


nattidags

sååå..nu har jag duschat, gjort hårinpackning, målat naglarna och  gjort ansiktsmask. känns fräscht;P Björn Axens hårinpackning är så grymt bra, håret blir otroligt mjukt och lent. Jag brukar använda mig väldigt mycket av björn axens produkter efter att mitt hår blev så slitet efter alla färgningar jag gjorde år 2008...jag hade kanske 7-8 olika hårfärger under några månader. haha. inte bra:P kan lägga in bilder sen imorn så får ni se hur mycket jag färgade håret..

      




Men nu tänkte jag gå och lägga mig, ska som sagt upp och jobba imorgon. Go natt;)
 

...

usch vad jag är trött just nu, har jobbat hela dagen så känner mig lagom seg. Jaja, just nu ligger jag i min säng och tittar på 3an där det går någon film, väldigt kul lördag;)

imorgon ska jag oxå jobba, 9-14. Efter det tänkte jag åka och köpa lite skolgrejer.  En ny almanacka behövs.. även lite pennor och sånt. skolan börjar ju på onsdag! Jag går floristlinjen på John bauer i åkersberga, 2a året. ganska kul linje! bara tjejer i klassen vilket kan vara ganska irriterande..haha:P


nytt år, ny blogg!

hej!

Förra året började jag blogga lite grann men kände att jag inte hann med det så bra, så jag ska göra ett nytt försök i år. så vi får se hur det går med det;)

jag är typ sämst på datorer så så jag tänkte höra om någon annan vet hur man gör en fin design på sin blogg? som sagt är verkligen inte bra på sånt där.

bjuder på en liten bild på mig själv;P






Välkommen till min nya blogg!