310809

Har inte hunnit blogga under dagen eftersom jag har haft ganska fullt upp. Har fått jätte mycket gjort så det känns as skönt!

Först var jag som sagt i skolan och beställde hem lite olika studentgrejer. Min studentmössa kommer bli så fiiin! Det är lite rosa detaljer på den. Åh längtar tills jag får den:D
Sen efter det så åkte jag, Malin och sofia in till täby för att fika och shoppa lite! hittade bland annat kläder och lite olika skönhetsgrejer. Duktig nog började jag storstäda mitt rum sen när jag kom hem så nu blänker det fint och alla kläder är vikta som brukar ligga på golvet, haha. Har pluggat endel också, skrivit en ganska lång uppsatts och så.

Ja, och nu tänkte jag gå ner och ta mig en dusch och sedan lägga mig i sängen med ett gäng modetidningar! Ska försöka somna tidigt:) Puss!❤


Mössprovning!!

God morgon sötnosar! Ska till skolan halv 10 idag då det är mössprovning! Lite tidigt kanske men gu va roligt. Nu börjar man verkligen längta till studenten! kanske lite tidigt det med men va fan, alla behöver något att se framemot! Det jobbiga är bara att jag ska endast till skolan för att prova en mössa, sen slutar jag! haha. Läraren som vi skulle ha på eftermiddagen är sjuk. well well då får jag massa tid att plugga! Hörs sen:)


Är nästan helt svart idag, har skärpet och hårbandet som lyser upp lite:)

Rösta på mig till veckans blogg:)

Hej på er! känner mig mycket piggare efter tuppluren:) var även ute med Emelie ett tag på en promenad, sen har jag hunnit duscha och gjort hårinpackning och lite sånt.

Om ni tycker att jag har en bra blogg får ni jätte gärna rösta på mig till veckans blogg i den här söta tjejens blogg. Skulle vara super gulligt!
Ni får bara rösta en gång var och tävlingen avgörs på fredag:) ❤

Vill ni rösta på mig så röstar ni på nr 1!:)


Klicka på bilden för att komma till tävlingen:)

Dags för en tupplur..

Är trött som få, tänkte gå och lägga mig och ta en tupplur snart. Jag gick och la mig ganska sent igår och har jobbat hela morgonen, är bara rädd att jag inte kan somna sen ikväll igen om jag sover nu? men har kanske inte så mycket till val, blir lätt sur när jag är så här trött. haha inte många som orkar med mig då:)


Så var det dags igen!

Som vanligt vaknar jag av att min bästa vän Emelie ringer mig tidigt på morgonen, hon tror alltid att jag börjar jobba tidigt på lördagar! haha. Svårt att vara sur på henne i alla fall:)

Börjar kl 14 idag på jobbet! så det är ett tag kvar. Jag älskar verkligen att ta det lugnt på morgonen och bara ligga i mjukisar och titta på tv och käka frukost! Helst ska man ligga och gosa med någon också! finns inget bättre:) Jag har verkligen blivit en mysgalning på senare tid, haha. Som en nallebjörn.

Ska gosa in mig i täcket och kolla vad det går på tv nu:) Puss


Gör dina bilder roligare HÄR:)


5 saker ni troligen inte visste om mig:)

1. Jag pratar ibland i sömnen om flygande rosa elefanter..(?)
2. Jag heter Elfride i mellannamn.
3. Jag kan typ bara åka skridskor baklänges.
4. Jag blev tillfrågad om att vara med i en musikvideo men tackade nej.
5. Jag är allergisk mot bromsar.

Lite olika saker som jag kom på helt random! Haha. Ska nu snart gå och lägga mig, börjar bli sent:) Pusspuss❤



För 4 år sen..

..dog min mormor i cancer. Hon dog samma dag som pappa fyller år. Vi fick reda på att hon inte skulle klara sig på våren samma år, det var hemskt. När jag hörde det kände jag att jag måste tillbringa all tid i världen med henne som hon hade kvar. Vara hos henne varje dag, vilket jag också var hela den sommaren. Jag struntade i om det var fester och semester som lockade. Mormor har alltid varit som en bästa vän för mig och jag ville inte att hon skulle vara själv under dagarna, jag ville inte att hon skulle ligga i sin säng och tänka på döden. Morfar var ju såklart där nästan hela tiden men jag tyckte inte att han skulle se henne hela tiden när hon blev sämre, så om jag var där kunde han sticka ut ibland och göra annat, få annat på tankarna! Jag och mormor satt ofta och målade naglarna och gjorde andra såna där skönhetssaker för att bara vara.

Jag älskar henne otroligt mycket och kommer aldrig att få en sådan fin sommar igen❤. Låter kanske konstigt att jag säger fin men det var just det den sommaren var, fin! även om den slutade som man absolut inte vill att det ska sluta. Så vet jag ändå att hon nu är den vackraste ängeln uppe i himlen:)❤



Grattis pappa!

Kursen igår va hela 4 timmar lång, men fan va intressant den var! Alla bilder, filmer och texter om rattfyllerister var jätte hemska. Man fick se på film när barn blev påkörda väldigt brutalt och sen inklämda vid något räcke någonstans. Usch jag blev verkligen ledsen av det. Jag har så otroligt svårt att se när barn far illa och råkar illa ut, det är hemskt.
En annan sak som vi alla nog blev lite chockade av var när hon berätta att så ofta man möter en taxi eller ser en taxi, så ofta möter man en onykter bilförare. Det är ju inte klokt, inte konstigt att det händer så mycket skit på vägarna!

För att helt byta samtalsämne så fyller min pappa år idag!  55 år blir han. Så nu ska vi snart börja slå in presenterna och fixa frukost att gå upp med! Jag köpte förut lite djurgårdsgrejer när jag var inne i stan. Han är så svår att köpa till! Det är ju alla killar iförsig, tjejer är mycket lättre att hitta något till. :)

Good morning



Ligger o segar framför tven i mitt rum och käkar frukost.  Det finns inget bättra att starta dagen med än svart kaffe, fil med jordgubbar,blåbär lite olika frön och all bran.

Senare idag ska jag gå på en sån där alkohol kurs som man gör innan körkortet. Måste städa i mitt rum också..det ser ut som att någn har smällt en bomb här inne.

Första dagen i skolan..

...var ganska tröttsam! haha. Emelie sov över hos mig inatt och vi sov inte så mycket så vi båda var helt slut när klockan ringde imorse. Sen när vi väl kom till skolan så var vi bara där en timme. Ganska onödigt? varför inte börja på riktigt direkt? eller iaf inte ha det så att man måste gå upp tidigt för en timmes skola. Aja:)

Igår var vi inne och provade på poledance för första gången, fy fan va kul det var! Det var mycket svårare än vad det ser ut att vara. Har i alla fall bokat in mig på kursen nu så kommer dansa det varje vecka:) ser fram emot det så sjukt mycket!


 
haha jaah...

En fredag

Har precis tagit ett långt och skönt bad och käkat sushi efter att ha kommit hem från Johan. Det blir en lugn kväll eftersom jag jobbar imorgon så ska snart bara ut en sväng med Emelie.
Just nu håller jag på att kolla upp en danskurs som jag ska börja på. Jag har provat på de flesta olika stilarna under 14½ år med dans men har aldrig provat poledance.. haha nu tror ni säkert att jag vill bli strippa eller något men det vill jag verkligen inte;) Ser det mer som en kul grej! Sen håller jag på att fundera på vad jag mer vill göra.. Skulle vara kul att göra något annat än att dansa! men svårt att komma på något som man vill göra. Aja jag får fundera vidare på det:)



Dagens klädsel


Klänning GINA, Skor BIANCO, Hårband ACCESSORIZE

- Enkelt och sval klädsel. Känns som att det passar idag x)



Sun

Det är som att sommaren har kommit först nu! det ska ju tydligen bli riktigt bra väder nu i augusti. Bättre sent än aldrig! Idag har jag varit och badat, det var riktigt skönt! Har inte badat på länge nu, det var i början av sommaren sist tror jag.
Det negativa med sommaren är ju lätt att man svettas så himla mycket hela tiden! så fort man går ur duschen börjar man ju svettas igen, haha. Sjukt jobbigt tycker jag iaf:) Ska nu snart ut på en promenad, ha det skönt i solen!❤


Dagens humör: Glad!
Dagens frisyr: Ett spänne där bak
dagens smink: Osminkad
Dagens klädsel: Gina:P
Dagens låt: Seether feat Amy Lee - Broken
 

Sommaren med Göran

Har jobbat idag och har nyss bytt om och fixat mig lite. Emelie och jag ska in till stan och se sommaren med Göran. Den verkar så sjukt kul! Sen går vi väl runt och tittar lite och tar en fika:) Funderar på att ringa Andres sen för en promenad! Skulle vara skönt.

På söndag ska jag troligen till grönan med hela tjocka släkten, ska bli kul! har inte varit där på ganska länge, och har heller inte provat den där nya karusellen Insane. Någon som har åkt den?:)

Nej nu måste jag dra, sorry att jag har blivit så dålig på att uppdatera, men det känns inte som att jag skriver så mkt kul just nu iaf x)


Har en liten förälskelse i Robert Pettersson(A). Takida är så grymma:)