lovely weather

Har nu passat på att ligga på stranden ett par timmar, det är så rogivande och skönt att höra vågorna:) sen vad det varmt i vattnet också! Det dumma är väl att det inte är speciellt fint vatten i östersjön. Men jag är inte så kräsen så hoppar i iaf! Har inte hunnit ligga på standen förrän idag så det var på tiden:) resten av dagen ska jag ta det lugnt och njuta av ledigheten eftersom att jag jobbar imorn igen.

Ha det skönt! Puss❤


Ganska suddig bild från mammas mobil innan vi skulle dra och bada:)

Outfit


Så otroligt jävla skönt att duscha och byta kläder när man precis kommit hem från jobbet, idag blev det ganska somriga kläder. Love it:)

Ben & Jerry´s


Har varit ute och gått en promenad och nu sitter jag här med Ben & Jerry´s. Provade Half baked, den var skit god ju! lite väl söt och lite mycket chokladglass men annars så! Egentligen gillar jag inte chokladglass men den här var god:)

Annars har jag jobbat hela dagen, har inte hunnit vara ute i det fina vädret och badat. Det suger. jag får ta igen det sen! Jag jobbar imorn med men börjar klockan 14 då så jag hinner sova ut! ska blir riktigt skönt. Längtar redan ,haha!

Nej men nu ska jag sätta på en film, fråga mig inte vilken jag ska se för det har jag ingen aning om, har sån jävla lust att se twilight! älskar verkligen den filmen, får fan ta och köpa den!

Trevlig kväll!❤



trött tröttare tröttast!

Hej på er! igår efter jobbet åkte jag och en kompis ut till en sjö för att grilla, det var ett supermysigt ställe med fin utsikt. Men jag fick as mycket myggbett! Myggor måste nog vara det värsta med sommaren. Och alla myggor verkar älska mig och ska flyga på mig direkt medans mina kompisar ytterst sällan får något bett. Orättvist det där!
Vi tog med vin och satt och snackade typ hela kvällen, vin för mig kanske inte var så jävla bra med tanke på att jag har sovit jätte dåligt på sista tiden och hann knappt käka igår, så blev full rätt snabbt vilket jag inte är van vid.
Efter mycket flum tog jag en taxi vid 3 tiden på natten. Sen drömde jag så himla konstigt så vaknade vid 7- halv 8 och kunde inte somna om. Så är ganska trött idag! jag får se till att gå och lägga mig tidigt ikväll med tanke på att jag ska jobba imorn. Men det ska nog funka fint:)
jag badade förresten igår! årets första dopp! Det var jätte skönt i vattnet och inte så kallt som jag trodde att det skulle vara.


På väg till jobbet!


Håller på att käka frukost och ska snart gå till jobbet, jag kommer jobba ganska mycket den här veckan, men är ledig imorn och i helgen så det är ändå inte så farligt:) Lite tråkigt bara eftersom att det äntligen har blivit varmt ute! Varje dag jag har varit ledig har det varit as dåligt väder, min vanliga tur! Jag kan försöka jobba så mycket som möjligt så kanske ni andra får fint väder;) haha.

Lite uppdatering från pappas data

Helo! Fan va tråkigt det har varit att inte kunna skriva på länge. Och nu känns det konstigt att skriva här igen eftersom att det har gått ganska lång tid sen sist, haha!

Jag lånar pappas data just nu, har hittat en bra data till mig själv men måste vänta med att köpa den, jag ska ju till hultsfred snart och behöver alla pengar. Fy fan vad jag längtar! ska bli så grymt kul!! Sen kanske jag ska ut och resa lite och så. Jag håller verkligen på att bli galen utan data så måste nog ändå skaffa mig en rätt snart:)

 
Älskar den låten!!

Fullt upp!

Nu ska jag gå och lägga mig efter en hel kväll av pluggande.. är helt slut! Jag kommer inte kunna blogga på ett tag nu eftersom att jag kommer lämna in min dator imorgon. Ska snart köpa en ny men måste hitta en jag gillar och sen måste jag få ihop så att jag har tillräkligt med pengar:)

Imorgon kommer jag ha fullt upp. Först ska jag till skolan ett litet tag, sen ska jag åka till åva och kolla när studenterna springer ut vid kl 13 och sen åka flak! ska bli as kul! Efter det ska jag hem till Helen och fira hennes student! Vid 7 snåret på kvällen ska jag till Heidi som tar examen och sedan fira henne hela kvällen. På lördag dagen efter ska jag upp och jobba. Jag kommer ha fullt upp nu med andra ord:) mihi. och jag kommer vara helt slut på jobbet!

Ha det så trevligt söta bloggläsare:) och tack för alla söta kommentarer i inlägget under<3


Personligt

En sak ni kanske inte visste om mig är att jag älskar att rimma och skriva dikter. Det är något som alltid har hjälpt mig när jag har mått dåligt. Jag har skrivit det förut; att jag blev mobbad under nästan hela min barndom. Det är minnen och tankar från när jag var yngre som sitter kvar. Jag blev både psykiskt och psykiskt mobbad för mitt utseende. Att jag var ful. Jag var tjejen som var fulast och snällast i klassen. Jag var tjejen som alla hoppade på när dom ville höja upp sig själva för känna sig bra. Jag får som sagt "tillbaka blickar" från min barndom då allt var som värst. Då skriver jag dikter eller rimmar.

Här är mitt senaste rim jag har skrivit som handlar om när jag blev mobbad.

Varför ska ni kommentera?

Det är hemskt när ni är flera

Ni är överallt

Det börjar bli kallt..

Jag vill bara glömma!

Och fortsätta drömma.


Löven fortsätter falla

Det ända jag känner är det kalla

Av allt ni fortsätter att göra

Är det bara att störa


Om jag ska fortsätta att leva

Så måste jag veta

Är det en lek?

Eller är det bara ett svek.

Det är ganska svårt för mig att visa för folk vad jag skriver, det är så pass personligt. Det här är första gången jag lägger ut en dikt.


Tegel igår!

Helo helo! Igår var jag ute med två kompisar, Annika och Louise. Vi hade verkligen jätte kul. Först drack vi lite drinkar, snackade om allt möjligt och hade jätte trevligt. Sen drog vi såklart upp på dansgolvet och började shaka (som vanligt). Jag träffade på väldigt många vänner som jag inte har träffat på as länge. Allt var super kul och det blev en toppenkväll även fast vi var tvungna att dra hem ganska tidigt eftersom att tågen och bussarna knappt går någonting på vardagarna senare på kvällen/ natten.

Nu ska jag käka frukost och vakna till för att sen börja plugga!

 

Lite bilder från helgen som jag inte la upp:)


 

mmmm pizza!

Vilket underbart väder det har varit hela dagen. Riktigt skönt. Efter skolan har jag varit med Emelie största delen av dagen. Vi har käkat pizza! det var säkert ett halvår sen jag åt det så det var skit gott! man behöver svulla ibland;p Har även varit ute i det fina vädret och solat lite, man får ju passa på! imorn skulle det blir regn..tråkigt värre.

Jag ska sova här hos Emelie idag och vi ska ha filmkväll! Mysigt. Hoppas att ni får en trevlig dag:)