Varsågod



De va så lite så:)
/Martin

Födelsedagstema!

Nu har Martin gjort det igen, en as snygg design:) Viserligen var det igår jag fyllde år men strunt samma! Den är ju så himla fin. Tack Martin! I love it. Han hade egentligen tänkt fixa dit den igår men jag hade bytt lösenord så han kom inte in. Men nu är den uppe iaf! Super fin.


Grattis till mig!

Fy fan vad skönt det känns att vara 18! Helt sjukt att jag redan känner mig mer självständig..haha. Nu gäller det bara att jag ska planera en fest! Jag är så himla sent ute, men skit samma. Man kan ju ha fest ett tag efter att man har fyllt år!

Fick nyss hem tårtan som vi beställde! Gissa färgen? Rooooosa! En rosa prinsesstårta med massa röda hjärtan och söta blommor på. Det är min stil så att det skriker om det det;)





Nu måste jag fan städa undan på mitt rum eftersom alla kommer snart, Ciao!

Mindre än 2 timmar kvar..

..tills min födelsedag! yeey!  Fy fan vad det ska bli skönt att äntligen bli 18. Jag har längtat så himla länge nu. Tråkigt värre att jag fyller år på en måndag! Men det kommer bli utgång både på onsdag, fredag och lördag. Om jag orkar dvs.

Aja nu ska jag gå och lägga mig så jag är pigg imorgon! hela tjocka släckten kommer att komma då så då är det bästa att vara pigg..;) Fick förresten redan idag lite presenter från min moster med familj! En jätte god doftande massageolja och tvål. Ni får se bilder imorgon!


God natt!


Dagen före dopparedagen..

Det blev ingen mer uppdatering igår eftersom jag var så jävla trött och somnade nästan precis efter att jag hade kommit hem.
Ni släckte väl alla lamporna igår från 20.30- 21.30? Det gjorde vi i alla fall här hemma. Sen blev jag så sur när man såg att vissa hade tänt upp extra mycket för att jäklas. Haha jag tog det här testet på stort allvar.. Men det är ju kul att se om det blir någon skillnad under en timme!

Usch va det var jobbigt att komma upp i morse, man var ju tvungen att gå upp en timme tidigare!! En timme gör väldigt stor skillnad, iaf när man ska sova. Egentligen är kl lite över 7 nu.. Va jobbigt det är när man hela tiden ska ändra på tiden! (två gånger om året). Höhö

Arch Enemy - Revolution Begins


Jobba 14-19

Helo! Otroligt skönt att det är lördag! sovmorgon och allt. En mindre skön sak är att jag ska jobba, men det behövs! Jag behöver verkligen pengar och jag är inte en sådan person som tjatar på mina föräldrar om pengar. Jag får så himla dåligt samvete då! nej det funkar inte. Sen är det ju så himla mycket roligare att shoppa för sina egna pengar!

Vi hörs efter jobbet!


Häftiga bilder!






Visst blev bilderna coola?! Gå in på den här sidan och gör om dina egna bilder!

Uppe med tuppen

Äntligen fredag! Att veta att det är fredag gör det så himla mycket enklare att komma upp ur sängen.
Om jag ska vara ärlig har jag ingen aning om vad vi har för lektioner idag.. Jag har jätte bra koll. Men det är bara att ta med sig datorn så är man beredd för allt. Så jävla jobbigt att gå runt och bära på den bara.

Någon som vet om det skulle snöa idag förresten? fick nämligen höra att det skulle göra det..*suck*


En liten bild från igår när jag och Emelie gick en promenix på vattnet!


Män som hatar kvinnor

Hej på er! Jag har som vanligt haft fullt upp så jag har inte hunnit skriva på ett litet tag. Igår var jag i älvsjö med klassen och gjorde i ordning massor inför florist mässan som kommer vara idag till på söndag. Vid fyra tiden åkte jag och Emelie in till stan och shoppade lite. Jag hittade en svart kjol och en skit snygg väska från asos. Sen på kvällen gick vi på bio, "Män som hatar kvinnor" blev det. Den var gryyyyyymt bra måste jag säga! Innan trodde jag att det bara var någon Svensk sk*t film som det brukar vara.
I vilket fall, har ni inte sett den, Gör det!!


Good morning!

Härligt att kunna sova ut varje tisdag! Jag har ju endast Idrott och Hälsa B på tisdagar och den börjar halv 1! Så skönt.

En mindre skön sak är att jag ska till tandläkaren halv 4 idag.. Superkul! Nej usch jag är fan rädd för tandläkaren, jag vet att det låter töntigt men så är det! Tycker det är jätte läskigt när någon står och gräver i min mun med massa verktyg. Sen kan man ju hoppas att jag inte har några hål! Då måste jag komma tillbaka och borra...buuh så hemskt.

Åh nu kommer jag gå runt och tänka på det resten av dagen..


Biljetter fixade!



Åhh va glad jag är!

Nu har jag och Emelie fixat biljetter till hultsfredsfestivalen i sommar! Vi kommer även att jobba där så vi kommer komma in backstage. Jag längtar så j*vla mycket! Vi var där förra året och jobbade även då. Så grymt kul! Vi fick bla träffa The Hives!

Jag tycker festivaler är så grymt kul. Det är sköna människor, bra musik...ja, kan det bli bättre? åh längtar, längtar..
Vi ska kanske även fixa biljetter till Sonisphere. Metallica kommer ju spela där! Dom är mina absoluta favoriter. Men vi får se hur det blir med det! Nu är i alla fall biljetterna till Hultan fixade!  

Music was my first love


Face Down -  Red Jumpsuit Apparatus

New week

Hej på er! idag är det skola igen vilket känns lite konstigt eftersom jag inte har varit i skolan på en månad nu. Först var det ju en vecka lov och sen 3 veckor praktik. Men ska bli skönt att komma tillbaka! Även fast det är mycket plugg just nu. Men det är bara 2 veckor kvar till påsklovet så jag får stå ut!

Någon som kan gissa vad som händer om exakt en vecka förresten..? Jo jag fyller 18, yeey! Längtar as mycket verkligen.


Dagens klädsel:

Jeans - Gina
Topp - H&M
Örhängen, ringar och armband - Glitter

Kladdis med nonstop..

Sista praktik dagen imorgon, dom här 3 veckorna har bara sprungit iväg! Ganska skönt det iförsig.

Jag har nyss gjort en stor god kladdkaka som jag ska bjuda på imorgon på praktiken, jag är verkligen bäst på att det! Och dom bli alltid så fina eftersom jag lägger på nonstop. Haha nöjd man kan vara som lyckas med EN sak i köket! Bättre det än inget iaf.

Jag tänkte gå och lägga mig nu snart och sova gott. Säger god natt nu! Puss


Åh så skönt väder!

Man blir så himla glad när man vaknar på morgonen och ser solen skina in genom fönsret. Idag luktar det verkligen vår ute! Lite tråkigt att jag kommer vara inne nästan hela dagen, men har bara praktik 3 dagar till med idag så det är lugnt. Gu va jag kommer sakna dom på Melanders. Dom är så himla snälla och mysiga.

Nu måste jag iaf skyna mig att göra mig klar, ska snart springa till tåget.


muuuums...

Jag tänkte skriva ner lite olika recept på smoothie sen en dag då jag har mer tid!

Kunde inte låta bli..

När jag precis hade varit hos frisören gick jag förbi en skobutik och hittade det här paret! Sååå söta. Jag har tittat på dom förut men på något konstigt vis har jag aldrig köpt dom... Aja nu är dom hemma hos mig i alla fall!





Från Donna Girl.

I like it!

Så är hemma nu, puuh va jag är trött. Jag har sprungit runt hela dagen överallt med olika bud. Men nu är jag hemma och sitter i min säng som tur är!
Håret blev jätte bra förresten! Jag blev as nöjd. Det blev ganska stor skillnad, jag fick bort mycket av copar färgen, lite är fortfarande kvar men det ser rätt snyggt ut. Sen klippte vi håret också!

såhär blev det!

Åh jag önskar att jag hade rakt hår naturligt..

Till frisören!

Nu ska jag iväg! Ni får se bilder sen ikväll när jag kommer hem från praktiken! Pusspuss



Klippning + färgning

God morgon! Tisdag idag, snaaaart har halva veckan gått. Idag kl 8 på morgonen ska jag till frisören för att klippa och färga håret. Det kommer väl inte bli sådan jätte stor skillnad men det kommer att bli blondare. Jag har ju fortfarande kvar lite copar färg i topparna som är svår att få bort, men lite bättre kommer det nog bli iaf! Mitt mål är att få min naturliga hårfärg tillbaka, fast lite blondare. Jag tror att det kommer bli skit snyggt!

Nu ska jag iaf göra mig en smoothie (som alltid på morgonen). Man blir lätt beroende;)


Våren är på väg!

Vädret har varit så himla fint idag och det doftar vår ute. I like! Inte nog med det så hittar jag en nyckelpiga i mitt rum. Så varmt har det väl ändå inte blivit? eller så vaknade den bara lite för tidigt.


Det kanske inte är så lätt att se men den sitter där på min lampa iaf x)

So fucking tired

Ja usch va trött jag är! Jag har jobbat hela dagen och sedan har jag tillbringat resten av dagen med att plugga. Kul va? Nej inte speciellt.
Hur som helst, jag tänkte gå och lägga mig nu snart. har inte bestämmt mig om jag ska se Beck som redan har börjat eller om jag ska gå och lägga mig..haha.

Ni får ha en fin kväll så skriver jag mer imorgon!


(hittade en liten bild från balen i 9an...Jag med rosa klänning i mitten!)

Melodifestivalen!

Jag sitter och tittar på melodifastivalen just nu. Woho äntligen en bra låt! äntligen en rock låt. Heat är min favorit helt klart. Jag ska lätt ringa och rösta på dom!



Ska du rösta på någon ikväll?

Jobba jobba

Helo! Idag är jag utvilad och pigg även om jag bara sov till halv 9. Men jag slocknade ganska tidigt igår så det var super bra. Ska strax gå till jobbet, börjar kl 14 och slutar kl 19. När jag kommer hem ska jag nog se på  melodifestivalen. Finalen vill man ju ändå se, jag har inte sett något avsnitt än så jag har vet inte riktigt vilka som kommer vara med!

Hörs ikväll när jag kommer hem. Puss på dig!



En ful jobbarskjorta över och jag är klar...jag känner mig så snygg idag! haha

Torsdag

Det är verkligen skönt att det är torsdag kväll. Det betyder att det är fredag imorgon! Jag ska och andra sidan jobba i helgen men det är inte lika långa pass som jag praktiserar, så jag kommer ha tid för lite annat då med. Jag har bland annat en del plugg att ta itur med. Rolig helg va?

Sen måste jag verkligen höra av mig till mina vänner, jag har varit så dålig på det dom 2 senaste veckorna. Så ska klämma in det med! Jag hatar att känna mig som en dålig vän.

Nu måste jag i alla fall sova. Sweet dreams!





Black and white

Nu är jag hemma från praktiken igen! Dagen gick fort och jag lärde mig massor så det känns jätte bra. Jag var så j*vla hungrig när jag kom hem så nu sitter jag med en burk tonfisk i handen. Så gott! Älskar tonfisk. Äter den helst som den är ur burk faktiskt.

Well nog pratat om tonfisk, haha. Nu ska jag gå och ta en dusch, göra hårinpackning och så.
Puss på er



Lite shopping efter praktiken!

Hej på er söta människor! Jag fick sluta tidigare idag, slutade redan vid kl 16 så jag gick och shoppade lite i stan på vägen hem. Jag skulle egentligen bara köpt en ny hårinpackning men hittade lite annat kul också!



Hårinpackning och conditioner leave-in från Björn Axén
Maskara från The Body Shop
En svart topp, ögonfransböjare, en bh och string från H&M
Ett par skor från Din Sko

Tisdag morgon

Har nyss ätit frukost och nu ska jag åka ända in till årsta med praktiken. Så kommer troligtvis komma hem senare idag än vanligt. Hörs då iaf! Puss



En natt utan sömn

Jag sov ingenting i natt, bokstavligen ingenting. Jag gick först och la mig kl 8 på morgonen, Varför jag inte gick och la mig är för att jag mådde dåligt. Inte fysiskt utan psykiskt. När jag mår dåligt psykiskt känner jag mig ofta så himla ensam och vill allt annat än att gå och lägga mig själv i en stor säng. Så istället satt jag uppe hela natten! Inte bra och inte speciellt smart.
Så jag gick som sagt och la mig klockan 8 på morgonen. Sen sov jag till 12 tror jag.. Jag hoppas att jag kommer somna bra ikväll! Vilket jag tvivlar på.


Söndag kväll

Wipeout var sååå bra! Så jäkla kul! Om ni inte såg det så missade ni verkligen något. Jag skrattade i stort sätt hela tiden. Jag ska lätt se nästa vecka!

Jag blev så sugen på att göra det där själv. Men det verkar inte gå att anmäla sig någonstans, jag har redan kollat överallt. Annars hade det varit en kul utmaning!

Aja nog pratat om Wipeout! Imorgon ska jag vara hemma från praktiken eftersom jag har varit magsjuk i helgen. Så känner att jag behöver en dag att vila upp mig så jag blir helt frisk. Det känns inte bra att direkt efter den här helgen gå på praktiken som är ganska slitsam i 9 timmar. Nej så jag är hemma och vilar upp mig. Ska se om någon är hemma så kanske man kan hyra en bra film och kura ner sig under täcket. Skulle inte vara helt fel!



Wipeout


Snart är det dags för premiären av Wipeout! Det är ju inget man får missa. Alla slår sig och får ont. Vilket måste vara ganska kul att se;) haha.

Så jag ska göra mig lite middag och sätta mig och glo på det. Någon mer som ska se det?

Matförgiftad

Ja, jag har varit magsjuk hela helgen! Det är därför jag inte har skrivit något inlägg. Toaletten har varit in bästa vän under helgen så har tillbringat mest tid där.

Idag känner jag mig lite bättre än igår och i fredags iaf! Så det är på bättringsväg. Just nu ligger jag och tittar på massa repriser som går på TV! Vilket man ska göra varje söndag enligt mig. Söndagar är till för att ta det lugnt vilket fall.

Hoppas att ni alla har haft en trevlig helg!


En bild från förrförra helgen tror jag..!

Tog det här från en annan blogg..!

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:
White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gay
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

I ran naked with a glass of milk because im sexy as hell!

090306

God morgon, god morgon! Äntligen fredag! fy f*n va skönt. En hel helg att vila ut sig lite på, väldigt behövligt efter den här långa veckan jag har haft.

Jag ska som vanligt på praktik idag. Så kommer hem vid halv 8- 8. Jag kommer säkert somna strax efter att jag har kommit hem.. tråkigt haha!

Aja, dags för frukost. Det blir mango, jorgubbar och hallon.


Pimpad mobil

Jag fick lite inspiration från bilderna på inlägget under så gjorde om min mobil lite med rosa diamanter! I like.


Jätte dålig bild I know. Men fint blev det!

Blingbling!



Har det någonsin varit kul att handla skolsaker? Haha ja nu tycker jag det i alla fall. Titta vilka fina blingbling grejer! Det finns ännu mer fina och roliga saker på hemsidan!

God morgon!

Nu har jag drömt om naturkatastrofer flera nätter i rad och vaknat ett antal gånger under nätterna. Så jobbigt och läskigt!

Jag har precis gjort mig en smoothie nu. Den blev as god! Jag har i en banan, massa hallon, mango, jordgubbar och lite lättfil. Muuums.




Någon mer än jag som älskar hallon?;)


 


Zzz

Nej nu får jag ta att gå och lägga mig. Det är även imorgon en lång dag och jag måste ha nya krafter tills då. Så god natt på er allihopa och sov så gott!


Mat mat mat..



Har varit och köpt lite saker som jag ska fixa ihop till en god sallad som jag tänkte ta med imorn! Det blir så j*vla dyrt att äta ute varje dag. Makrillen är dock inte till salladen! tror inte det blir så gott att blanda ihop den med massa annat, haha.

Någon som har varit trött!

Det är därför jag inte har skrivit på ett par dagar nu. Jag har som sagt börjat min prakitik denna vecka på Melanders. Jag har super kul där men det tar otroligt på krafterna att vara där så länge om dagarna och försöka lära sig så mycket som möjligt. Så när jag kommer hem på kvällen är jag så trött att jag bara äter middag, duschar och sedan går och lägger mig. Det känns lite som att man inte har något liv riktigt när man praktiserar. Men det är bara 3 veckor så det funkar!





Dags för att nanna!

Ja då var det dags att gå och lägga sig igen. Imorgon är första dagen på min praktik som jag ska ha i 3 veckor från och med imorgon. Jag kommer börja 9e och sluta kl 18 varje dag. Jag kommer ha praktik på Hamngatan på Östermalm. Så jag måste åka hemifrån kl 8 senast och jag kommer komma hem kl 19, tidigast! Snacka om att jag kommer vara helt slut när dom här 3 veckorna är över. Att inte vara hemma på  11 timmar varje dag kommer bli as jobbigt. Lärorikt och kul, men jobbigt!

God natt!


Home sweet home

Att jobba gick helt okej! Jag va tvungen att gå ut ett antal gånger och snyta mig men det funkade. När jag kom hem såg jag att mer jobb väntade, rummet! Haha som vanligt. Jag fattar inte hur jag lyckas få det så sökigt hela tiden(!!). Dagen efter att jag har städat så ser det ut som ett bombnedslag igen. Fast jag kanske inte är ensam om att ha det så?


Sista dagen på lovet..

...och jag måste jobba. Även fast jag är as förskyld. Usch ser inte fram emot att sitta och snora och hosta när jag sitter i kassan. Man vet ju själv hur äckligt man tycker det är när andra jobbar fast dom är sjuka.
Jag har i alla fall tur att det är söndag, förhoppningsvis kommer det inte vara så mycket folk. Lucky me..haha.

Sov vidare ni andra sista dagen på lovet så hörs vi efter jobbet;) Puss