Tjejkväll!

Ja, eller i alla fall på TV! Jag satt nyss och såg A Cinderella Story och lite senare ikväll kommer Legally Blond! Jag gillar inte tjejfilmer så mycket men när jag är sjuk så är det skönt att bara ligga och titta på något. Iförsig så gillar jag Legally blond ganska mycket! Men det kanske är för att jag ser lite av mig själv i den filmen, haha.


En liten bild från mässan jag var på förut!


Jag och Linnea

Sjukling

Ligger hemma och myser i min säng.. ibland är det f*n skönt att vara sjuk! Det är bara det att jag blir så himla rastlös av att bara ligga hemma. Nu har jag redan tittat på en film, så vet inte vad jag ska göra nu. Ett bad kanske inte skulle vara fel? Att pyssla om sig själv när man är sjuk är ju inte helt dummt. Typ göra ansiktsmask, hårinpackning, fixa naglarna och lyssna på bra musik.



Sick..



Jag har gått runt och dragit på en liten förskylning ganska länge nu. Men idag bröt den ut på riktigt. Så jävla irriterande att det va tvungen att hända just idag! Jag hade massa planer för dagen ju..
Emelie, min bästa vän ska åka bort i 3 veckor så idag var sista dagen jag skulle få träffa henne innan hon åker. Jag kommer sakna min babe!

Jag måste till jobbet imorgon! Åh vete f*n hur det kommer gå. Det är ju en söndag så man vill ju gärna inte ge den till någon annan. Sen börjar min praktik på måndag, då vill jag verkligen inte vara sjuk! Det är ingen bra början att redan första dagen ringa och sjukanmäla sig. Känns inte bra.

Så jag måste helt enkelt bli frisk idag! Det är väl bara att ta det lugnt, äta mycket vitaminer och försöka att kanske sova lite. Sömn är den bästa medicin man kan få.

Måååååste ha!!


(asos)

Super fin bikini! gu va jag vill ha den. Den är rosa och ser ut att ha jätte fin passform. Det enda jobbiga är att jag måste klicka hem den. Jag har alltid varit feg för att köpa kläder genom internet eftersom man aldrig vet hur det sitter på en själv. Visst kan man alltid skicka tillbaka, men känner jag mig själv rätt skulle jag inte orka det. Bikini är ju också en sån sak som man verkligen vill ska sitta perfekt. Så jag ska titta runt lite i butiker och se om jag hittar något liknande innan jag beställer hem!

Kung Fu Panda

Gissa hur jag tillbringade den här fredagen? jo med att ligga och titta på en animerad film med familjen medans många var ute och festade sista fredagen på lovet. Haha lite illa  kanske, men ja bryr mig inte. Lite popcorn, en rolig film och mjukiskläder så är jag nöjd! ;)


Mys hemma!

Hej på er! Idag har jag hittills hunnit med att jobba och sen varit i centrum med mammi. Vi gick in i någon ny inredningsbutik som hade jätte söta saker. Jag blev så himla sugen på att flytta hemifrån när jag såg allt fint. Så otroligt jobbigt att det är så j*vla dyrt att flytta hemifrån! annars skulle jag göra det direkt när jag fyller 18. Om jag skulle flytta då så skulle jag vara tvungen att kanske flytta till någon liten by i småland... vilket jag inte vill! Helst vill jag bo inne i stan. Men det är ju bara att glömma för tillfället. Jag har också varit jätte suger på att flytta ner till Göteborg. Jag och Emelie har planerat länge att flytta ner dit så fort vi har gått ut gymnasiet. Jag längtar så sjukt mycket.

Nu i alla fall sitter jag o dricker en varma koppen, hallon och blåbär. Super god! Sitter även och bläddrar lite i Cosmopolitan, läser lite om vårmodet och så.


Torsdag

Det gick jätte bra på jobbet förut. Jag skulle bara plocka varor så det gick snabbt. Jag ska jobba imorgon också, då jobbar jag från 9-14 så jag kan inte vara uppe så sent som jag brukar idag! Jag ska försöka stänga av datorn ganska tidigt och läsa en bok så borde jag somna i hyfsad tid.

Förutom att först sova till 12 och sen jobba så har jag inte gjort speciellt mycket idag. Mest bara tagit det lugnt. Jag hade egentligen behövt titta på en uppsatts som jag måste börja med. Hela uppsattsen är värd 50 poäng så det är verkligen en stor uppsatts. Om jag får ork och tid ska jag försöka börja lite på den imorgon efter jobbet.


090226

God morgon! Så sent vaknade jag inte idag, klockan 12 är ju inte så farligt länge! Skönt nu hann inte hela dagen gå.
När jag vaknade blev jag bombad med sms om att jag måste jobba. Så istället för att ta det lugnt nu på morgonen måste jag äta frukost, duscha och sen gå till jobbet. Jag måste även jobba imorgon. *suck*. Fast då fick jag va ledig på lördag som jag egentligen skulle jobba. Så det är ju skönt!

Dags för en dusch:) ha en trevlig dag allesammans!


Inte bra inte bra!

Som vanligt glömmer jag bort tiden. Och nu är klockan över halv 4! Först sitter man vid datan och sen kommer man bara på massa andra saker man måste göra. Som att städa rummet. Varför ska jag göra det mitt i natten för? åh trött jag blir på mig själv ibland. Jag kommer säkert sova bort nästan halva dagen imorgon med. Så j*vla tråkigt. Man hinner ju knappt göra något då! Nej, nu får jag sluta babbla och gå och lägga mig istället. Hoppas att ni andra redan sover gott;p


Home again

Så då var den här dagen nästa slut... Jag och Emelie har som sagt varit i stan och shoppat. Egentligen var det meningen att jag skulle hjälpa henne att hitta kläder, skor osv eftersom att hon hatar att shoppa (!!). Men jag hittade som vanligt lite smått och gott också.

När vi hade shoppat klart blev vi sugna på att se på bio, så vi gick och såg Fredag den 13e. Jätte bra film! hur läskig som helst... det var så mycket blod och grejer så jag satt i Emelies knä nästan hela tiden...haha.


 

Onsdag

God morgon på er! Hoppas att ni har sovit bra, det har iaf jag gjort! Just nu håller jag på att göra mig iordning. Jag måste nu verkligen springa till tåget eftersom jag och Emelie ska in till stan och shoppa. Tåget går några minuter över halv så jag har as bråttom nu.. hörs sen!



Gu va sent det hann bli!

Nej nu måste jag banne mig sova snart. Det är så lätt hänt att man vänder på dygnet när man har lov! not good. Jag kan ändå inte sova bort hela dagen imorgon eftersom jag och Emelie ska åka in till stan och shoppa i hyfsad tid!

Ska gå och borsta tänderna nu så får vi se om jag somnar snart. God natt!

Dagens klädsel!


Kjol och topp - Gina
Halsband - Friis Company

Good music!

Min söta moster tipsa nyss mig om två låtar, skit bra va dom! så tänkte att ni också skulle få höra;)


Pure Morning- Placebo


Sisters of Mercy - vision thing

God morgon!

Det är ju lov! haha jag kom på det nu... Jag jobbade ju igår så det kändes inte riktigt som lov men nu när jag fick sova såhär länge utan att någon väckarklocka ringde så känns det verkligen att det är lov! underbart.

Jag vaknade nyss som sagt så ligger fortfarande i min säng och njuter av ledigheten. Ska snart gå ner och göra mig lite frukost samt ta en dusch. jag funderar på att sen kanske sätta på en film! inte varje dag man kan ligga kvar i sängen på morgonen och titta på en film;) Får se om jag orkar!


Duktig flicka!

Hej! hoppas allt är bra med er! Jag är lite smått trött eftersom jag var tvungen att gå upp tidigt eftersom att jag började jobba kl 9. Efter att jag hade slutat kl 14 så började jag att städa mitt rum. Vilket tog sjuuuukt lång tid. Jag har liksom precis blivit klar!! Det tog flera timmar. Jag förstår inte hur jag lyckas få det så stökigt hela tiden. Well...alla har olika talanger!

Nu känner jag mig duktid och svettig (det tar på krafterna att städa hela rummet) så ska ner och ta en dusch. Vi höres sen..!



Dags för att ta en dusch och sen gå och lägga sig! God natt



Igår kväll!

Jag hann inte uppdatera något mer igår eftersom det var så himla mycket grejer jag var tvungen att fixa. Louise skulle ha födelsedagsfest så jag var tvungen att åka och fixa present samt klädsel osv. Så jag hann endast göra mig i ordning en halvtimme. Vilket syns! haha;)

Först när vi kom till Louise fick vi en välkomsdrink medans vi väntade in alla. När alla hade kommit var det dags för middag. Wok, kyckling och nudlar blev det! Super gott. Efter maten var vi tjejer taggade som f*n och började shaka loss direkt! Vi shakade och dansade i stort sätt hela kvällen. Verkligen lyckad kväll!


Marie, Jenny och jag


Födelsedagsbarnet i mitten!


Jenny och jag!


Flickorna!


Jag och Carro!


090221

Good morning! Gu va länge jag sov idag! Så otroligt skönt. Ska nu gå ner och ta en dusch samt göra mig i ordning. Efter det måste jag iväg till täby eller stan och köpa present till Louise eftersom hon ska ha födelsedagsfest ikväll. Och sen måste jag nog titta på något att ha på mig också.. har inte bestämmt mig än vad jag vill ha. Men det löser sig!


Time for my beautysleep!

Dags för att sova! Det ska bli så skönt att gå och lägga sig och veta att man får sova ut imorgon. Gissa om jag ska utnyttja det? höhö. Jag kom först nu att tänka på att det är lov! Hur skönt är inte det på en skala ett till tio. Även fast jag måste plugga och jobba lite under lovet så är det sk*t samma. Att få vara ledig från skolan ett tag känns otroligt behövligt just nu!

God natt på er!


Home

Mässan gick strålande! Vi fick alla kranser sålda.
Vi fick så grymt äcklig mat idag på mässan som skolan hade fixat. Det var rostbiff som knappt smakade något och inlagd potatis som sen hade blandats med olja,äpplen och massa annat. Gott var det inte! Jag började må så j*vla dåligt av den så jag var tvungen att gå hem tidigare. Jag är inte säker på att det var maten som fick mig att må så himla dåligt men jag skulle inte bli förvånad om det inte var det! Usch.
När jag kom hem gick jag direkt och la mig. Jag sov kanske i någon timme. Vädligt skönt! Sen vaknade jag med glad mage:)

Bilder från mässan lägger jag ut så fort jag har fått bilderna!


Mässa idag med!

God morgon bloggen! Idag är sista dagen på UF-mässan. Vilket är jätte skönt! Jag hade inte orkat stå där fler dagar och sälja. Idag kommer det troligen vara mycket mer folk så vi kommer nog få alla våra Godiskransar sålda! Vi har även ett lotteri där man kan vinna jätte stora godiskransar som är fulla med Marabou, Mars, Snickers osv. Det är nästan så man vill ta med en hem själv.

Well, well. Nu måste jag snart gå om jag ska hinna med tåget. Hoppas att ni får en fin dag!


Hemma efter en lång dag..

Kom hem för ett litet tag sen och har bra hunnit äta middag än så länge. Mässan var helt okej! Man blev ganska uttråkad efter ett tag, plus att man fick ont i benen av att stå på hård mark en hel dag. Men jag ska inte klaga, annars var det kul! Jag träffade på Amir, Kissie och Kenza. Jag följer Kissies blogg nästan varje dag så det var jätte kul att se henne i verkligheten!

Jag köpte två små saker på mässan, ett armband från Kenza och ett "fack" som man sätter sitt busskort i. Jag har ingen aning om vad det egentligen heter:p..


Armband från Kenza, 150 kr


Mitt rosa "kort fack" som jag kallar det;p Bara 25 kr!

Black is back..



Vi bestämde oss för att vi bara skulle ha svarta kläder i vår grupp idag. Antingen svarta jeans eller kjol samt svart topp. Så därför är jag helt black:)

Älvsjö hela dagen!

God morgon sötisar! Även fast jag har sovit dåligt känner jag mig ganska glad och pigg iaf, inte ofta jag gör det! höhö. Jag har precis ätit frukost och ska snart springa till tåget. Vi ska vara i älvsjö hela dagen eftersom att vi som så många andra ska visa upp våra UF-företag. Ska bli ganska kul! Förutom att vi måste stanna där till kl 20.00. Man kommer ju hinna bli lagom uttråkad till dess!

Ha en bra dag hörni så hörs vi sen ikväll!


Skor till helgen!

Jag håller på att kolla tunt lite vad jag ska ha på mig i helgen när Louise ska ha en liten fest hemma hos sig, hon fyllde ju 18 för ett tag sen! Jag har hittat 3 par skor som jag verkligen älskar...vet inte om det passar att ha på sig nu i helgen men jag ska nog ändå klicka hem dom...Skor kan man inte få för mycket av;)


Svarta heta skor!




Mina favoriter! är dom inte snygga?




Vita stilrena klackar som passar till det mesta!

Cosy!

Sitter i morgonrock och pluggar fortfarande! Så skönt att bara sitta och verkligen inte bry hur man ser ut ibland. Jag älskar verkligen att gå i mjukiskläder eller morgonrock! Men jag går inte ofta så, eller iaf inte i skolan. Sen så fort jag kommer hem byter jag alltid om till något skönare. Att sitta hemma och plugga i jeans funkar inte!



Morgonrock, osminkad (bara gammal utsmetad mascara, haha) och slarvig toffs! kan det bli mer avslappnat?:)

Naglar!

Jag sitter här och målar naglarna medans jag pluggar.. Så otroligt tråkigt att plugga när man inte fattar någonting. Så ist unnar man sig skälv lite vardagslyx! Måla naglarna samt göra ansiktsmask. Det blir bara ett naturligt lack idag, en ganska beige ton samt överlack. Jag börjar fundera på om jag ska skaffa mig lösnaglar. Mina naglar har blivit så himla korta.. Eller ja, korta för att vara mina naglar iaf! Det skulle vara kul att prova något roligt motiv..Annars brukar jag oftast köra på fransk manikyr. Men vi får se hur det blir!



090218

"God morgon!"

Klockan är snart 3 och jag säger god morgon.. vad har hänt med mig? haha. Förut gick jag nästan jämt upp 9e så fort jag kunde sova ut. Fast det kanske inte är så konstigt varför jag sov (vilade kanske man ska säga) eftersom jag är förskyld. Och det verkar inte vara någon vanlig förskylning heller. Jag vete f*n vad det är. Någonting är det i alla fall! Så jag bestämde mig för att vara hemma idag så att jag kan bli helt frisk. Det känns väldigt taskigt mot mina klasskompisar eftersom vi håller på med ett projekt i skolan. Men jag tror ändå inte att jag hade varit till någon nytta så som jag mår.

Jag försöker ändå sitta och plugga lite nu här hemma för att komma ikapp med lite olika saker. Känns ganska jobbigt och extra ansträngande när man inte mår så bra. Men jaja, lite blir gjort iaf!


Zzzz...

Dags för att gå och lägga mig! Ny dag imorgon och då är det onsdag, dvs halva skolveckan har gått. Man klagar inte när tiden går fort under vardagarna!

God natt!


Papa Roach - Last Resort


Kaaaaallt...

Efter skolan idag så ringde jag Nelsn och frågade om vi kunde ta en promenad eftersom det var så himla fint väder! Solen var framme så det kändes ganska varmt och skönt. Men solen försvann väldigt fort så vi gick in och tog en latte och te på smörkransen. Vi var där i kanske 2-3 timmar och snackade om allt möjligt! super trevligt. Kanske för trevligt eftersom jag glömde bort tiden, så jag har knappt hunnit plugga någonting idag! Ska först nu sätta mig och plugga så får jag se hur långt jag hinner. Jag har ju som sagt en stor uppsatts som ska vara klar imorgon! åhh så jobbigt..! Jag får väl skylla mig själv att jag är så sent ute...:p


God morgon på er!

Känns skönt att få ha sovit ut idag. Jag sov till kl 11! Det gör dagen genast mycket bättre. Jag ska som sagt till skolan nu och ha idrott & hälsa B. Efter det måste jag hem och plugga.. Tråkigt värre. Men jag har en uppgift som jag egentligen skulle lämnat in i fredags som jag verkligen måste lämna in nu. Bra man är på att skjuta upp saker va?



Tierd!

Tänkte plugga lite nu innan jag går och lägger mig. Ska sen gå och lägga mig i en säng med 2 täcken, 14 kuddar och en stor madrass. Jag kommer sova som en prinsessa! Jag har väldigt lång sovmorgon imorgon. Jag börjar kl 12.30! Hur skönt som helst! Vi ska endast ha idrott & hälsa B så det ska bli super kul!
Plugga var det...



Trött? Svar; JA!

Topshop!


Så snygga! gu va jag vill ha dom här två godbitarna..! Dom skulle sitta fint så fort det blir lite varmare med ett par svarta strumpbyxor och snygga klackar samt en snygg jacka.

I like the way you moveeee...!


Ser ut såhär idag förresten, Väldigt simple stil!



Nya tag!

Gu va dålig jag har blivit med att skriva inlägg! Jag har knappt haft någon ork i hela kroppen så har inte varit taggad för att skriva. Men nu ska det banne mig bli ändring på det! Jag måste bli mer glad och pigg som jag var förut! Nu får det vara slut med att må dåligt och tycka synd om sig själv. Det är bara självdestruktivt i längden. En bra början kan ju vara att göra en god kopp te och städa upp i rummet så känns det lite fräschare!


Ny design!

Är inte den här designen hur fin som helst!? Martin gjorde den till mig så att det skulle bli alla hjärtans dag fint här i min blogg! Han är sååå duktig. Det är många som har frågat mig om det är jag som har gjort min rosa design som jag annars brukar ha. Svar; nej, det är Martin som har gjort den med!:)


Alla <3 dag imorgon!



Jag vet att jag har sagt att alla hjärtans dag är så överdrivet, vilket jag också tycker! Men jag älskar färgerna rött och rosa. Så det är ju svårt att inte gå runt och titta på olika alla hjärtans dag saker. Titta bara på dom här skorna? Såååå söta med alla små hjärtan på. Jag vet dock inte om jag skulle vilja ha dom själv. Men fina var dom! Ett stor plus är att dom bara kostar 199 kr! Sjukt billigt. Hos Halens!

Fredag den 13e!

Kom på att det iförsig kan vara bra att stanna hemma nu när det är fredag den 13e...haha skämt o sido:)


God morgon på er!

Va tråkigt det kändes med inlägget under. Men det var så jag kände, eller känner. Alla inlägg kan ju inte alltid vara lika glada?:)
Jag är hemma från skolan idag av många orsaker. För det första så orkade jag verkligen inte gå dit pågrund av en grej. Det har blivit så himla tråkigt i skolan sen vi fick reda på att alla våra favoritlärare ska sluta. Samtidigt!
Och eftersom jag känner mig så less just nu så kanske det bara är bra att ta en dag ledigt.. Bara ta det lugnt och inte göra några måsten. Så kanske jag får ny energi till nästa vecka!

Ska ta en dusch nu och fräscha till mig lite. Puss!


Dåligt med inlägg

Jag vet att jag har blivit jätte dålig på att uppdatera här på bloggen. Varför jag inte är lika aktiv med inlägg är för att jag har kännt mig så seg, trött och lite deprimerad om jag ska vara ärlig. Jag känner mig så otroligt less på allt hela tiden. Känns inte bra!

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att komma tillbaka på rätt spår och bli lika glad igen. I vanliga fall är jag en väldigt glad och flummig tjej! Vilket jag inte är nu kan man säga.

Jag försöker mest att skäma bort mig själv lite för att må bättre, som att sköta om håret med inpackningar samt fixa naglarna och hyn. Det kan i alla fall göra så att man blir på lite bättre humör för stunden!:p



Ny dag!

God morgon, god morgon! Hoppas att ni har sovit gott!
Jag har precis klätt på mig och "fixat" håret om man nu kan kalla det de eftersom jag bara slängde upp en slarvig toffs. Usch det ser så kallt ut ute! Jag har ingen lust att gå ut.. skulle vara så grymt skönt att bara ligga inne i sängen och sova.
Det är iaf torsdag idag så det är ju inte långt kvar tills helgen om tur är! Och jag kommer troligtvis vara ledig så så det känns hur skönt som helst!!


Dags för att gå och lägga sig igen!

Jag borde egentligen ha gått och lagt mig mycket tidigare ikväll med tanke på att jag både ska gå i skolan och jobba imorgon! Så jag kommer verkligen vara helt slut när jag kommer hem från jobbet sent imorgon. Jag får jobba och se glad ut samt dricka maaaaassa kaffe så ska det nog funka finfint!

Sov gott allesammans!


Trötter

Kom nyss hem från skolan. Vi har stått och gjort godiskransar hela dagen som jag sa förut. Gissa vilken färg min krans blev i? rosa! Den blev väldigt fin. Vi kommer stå och sälja alla kransarna på UF-mässan i älvsjö på torsdag och fredag nästa vecka. Så ni får gärna komma förbi och titta!

Jag är så trött idag! som vanligt. Så jag tänkte gå och ta ett bad samt göra ansiktsmasken jag köpte igår. Den som skulle dofta choklad!



Soilwork - Nerve


Onsdag morgon!

Jag hade lite problem med att komma in på bloggen igårkväll, det var därför jag uppdaterade så dåligt.
Jag börjar kl 10 idag! Så himla skönt. Jag skulle egentligen börja halv 9 men vi har bara ett grupparbete vi ska hålla på med och då får vi själva i gruppen bestämma när vi ska börja. Så givetvis tog vi sov morgon! höhö.

Jag vet inte riktigt när jag kommer sluta idag.. Sluta får vi säkert bara göra när vi är klara. Vi ska göra en så sjukt kul grej; Godisbuketter och/eller godiskransar! Dom blir verkligen jätte häftiga (och goda) när dom är klara!

Dags för frukost!


Snygg i vitt


Så j*vla snyggt med vitt sen så fort man blir lite brun! Solen har har börjat komma fram på dagarna så man känner verkligen att våren snart är här. Jag är så sugen på att köpa alla de här vita godbitarna...(från Forever21.com)

The Birthday Massacre - Red Stars


Home again!

Yogan jag var på förut var annorlunda och riktigt kul! Jag börjar känna att jag sakta men säkert blir vigare. Väldigt kul när man ser resultat!
Efter yogan var jag i centrum lite och tittade runt med Emelie. Jag köpte ett rosa rosett-hårspänne och en ansiktsmask som ska dofta choklad! Har aldrig provat den så ska se hur bra den är sen om jag hinner.


090210

God morgon söta läsare! Jag vaknade kl 11 idag så fick en ganska lång sovmorgon! kändes behövligt. Om 40 minuter börjar yogan så ska äta frukost och fixa iordning lite saker nu. Efter yogan med klassen ska jag gå lite ärenden. Så vi hörs efter det!


Dags för att sova igen!

Tänkte gå och lägga mig nu! Jag börjar ganska sent imorgon eftersom jag bara har idrott & hälsa B. Jag vet inte när jag börjar eller vart vi ska vara imorgon! Det ända jag vet är att vi ska ha yoga. Ska bli super kul! jag älskar verkligen yoga! Men det är lite stressande att jag inte vet vart och när. Jag får skicka runt lite sms till alla och se om någon vet! Jag är säker på att vi börjar ganska sent i alla fall. Well,well.. God natt!


Ser inte den här sängen otroligt mysig ut? De ser så mjukt och gosigt ut!

Måndag kväll!

Första dagen på veckan gick ganska fort! förutom att vi hade världens segaste lektioner i skolan. Så j*vla tråkigt det var. Skönt nu iaf att jag bara går den här veckan och sen nästa så är det lov sen! Äntligen. Så bra att man har något att se fram emot. Det hjälper när man har tråkiga och jobbiga saker att ta hand om! Jag försöker att verkligen alltid ha någonting som jag ser framemot framför mig. Tiden går fortare på så sätt och tråkiga saker känns inte lika tunga.


Så fin bild på Eva Longoria!

Dagen skämt

Det var länge sen jag hade ett "dagens skämt" så jag tänkte att jag skulle få med ett nu!

Eva och Sven Holmlund, som inte lyckats få några egna barn, hade bestämt sig för att anlita en så kallad surrogatpappa för att bilda en liten familj. På morgonen den dagen surrogatpappan skulle komma på besök, kysste Sven sin Eva och sade:
- Jag sticker nu älskling, han kommer nog när som helst. En halvtimme senare kommer en babyfotograf till bostadsområdet för att försöka sälja sina tjänster med hjälp av dörrknackningsmetoden.
- God morgon fru Holmlund. Ni känner inte mig, men jag har kommit för att...
- Å! Ni behöver inte förklara och säg gärna Eva, svarar fru Holmlund, jag har väntat på Er halva förmiddagen.
- Verkligen? sa fotografen. Det var väl bra det, jag är ju specialist på bebisar.
- Det var just det som jag och min man har hoppats på, kom in och sitt.
- Hur kan vi nu komma igång? sa Eva lätt rodnande.
- Överlämna det problemet till mig, säger babyfotografen, jag brukar oftast först försöka med ett par omgångar i badkaret, sedan en på soffan och kanske ett par på sängen. Ibland kan det vara tid med en omgång på vardagsrumsmattan, där det blir lättare att rulla runt i pigga ställningar.
"Badkaret, vardagsrumsmattan? Inte konstigt att det gick dåligt för mig och Sven" tänkte Eva.
- Tja Eva.... Ingen kan väl garantera nåt perfekt varje gång. Men om vi provar flera olika ställningar och jag knäpper från sex eller sju olika vinklar är jag säker på att Ni kommer att bli nöjd med resultatet.
- Jag hoppas att det går ganska fort, säger Fru Holmlund hest.
- Viss tid måste man nog räkna med, i mitt yrke måste saker och ting få ta nödvändig tid. Jag skulle kunna skjuta några snabbisar på kanske fem minuter, men då skulle Ni nog inte bli så särskilt nöjd med resultatet.
- Skulle jag inte det...? svarar Fru Holmlund lätt frågande.
Fotografen öppnar sin portfölj och tar fram en mapp med barnbilder.
- De här fixade jag på taket av en Londonbuss, säger han med ett leende.
- Oh min Gud!! utropar fru Holmlund medan hon allt mer intensivt börjar tugga på en näsduk.
- Och de här tvillingarna blev verkligen lyckade trots att deras mor verkligen var svår att arbeta med.
Fotografen räckte över fler bilder till fru Holmlund.
- Var hon svår? frågade fru Holmlund.
- Ja, jag är rädd för det. Jag blev till slut tvungen att ta henne till Kungsträdgården för att få jobbet ordentligt utfört. Folk trängdes omkring oss i fyra eller fem led för att se ordentligt vad vi höll på med.
- I fyra eller fem led? viskade fru Holmlund medan hennes ögon nu blänkte av skräckblandad förvåning.
- Just det, sa fotografen, och i mer än tre timmar dessutom. Mamman gnällde och skrek hela tiden, så jag hade verkligen svårt att koncentrera mig på uppgiften. Mörkret närmade sig också, så jag blev tvungen att jäkta på mina skott, men till slut när några ekorrar började att nafsa i min utrustning blev jag tvungen att ge upp.
Fru Holmlund lutade sig framåt.
- Du menar att de verkligen tuggade på din .....utrustning?
- Ja precis så var det. Om Du är färdig nu så sätter jag upp mitt stativ så vi kommer igång på allvar.
- Stativ???
Eva börjar nu att se väldigt oroad ut.
- Ja, jag måste använda ett stativ att vila min Canon mot. Den är nämligen alldeles för stor att hålla i själv medan jag gör mig klar för aktion. Förstår du Fru Holmlund? ... Hallå, Fru Holmlund...!!??


Love


Är inte den här ringen fin? Så perfekt at ge bort på alla hjärtans dag till sin tjej eller kille! Det är ju snart, på lördag rättare sagt. Skönt att jag är ledig då, jag skulle egentligen jobba då men fick vara ledig eftersom jag har jobbat så mycket.

Egentligen gillar jag inte alla hjärtans dag i huvud taget. Det känns så otroligt överskattat. Varför inte visa kärlek varje dag ist för en dag om året?
Alla behöver kärlek när man minst förtjänar det.

Plan Three - Achilles Heel


Fina klänningar



Det är synd att Brown fashion är så dyra för dom har så grymt snygga kläder! Me like.

Måndag morgon!

God morgon! Idag är verkligen en dålig dag för mig, jag känner mig bara så himla sur, vet inte riktigt varför. PMS kanske? haha:p Jag brukar inte ha det men någon gång måste ju vara första gången? Kom nyss till skolan och sitter på genomgång nu. Vi ska snart börja se den tecknade Herkules eftersom att vi har kultur och stilhistoria. Vi håller på med Antiken, därför vi får se sånna där filmer. Hörs sen!


"Nanna-time"

Ska gå och lägga mig nu! Det blev ganska sent iaf...Hade tänkt att gå och lägga mig tidigare men Beck slutade nyss. Det är ändå ganska "tidigt" för att vara mig. Jag går oftast och lägger mig efter 12, så det blev ju lite tidigare iaf!

Sweet dreams!


Söndag kväll

Alla släktingar har gått hem och nu ska vi snart sätta oss och titta på Beck som börjar snart. Ska måla mina naglar rosa glittriga och duscha i pausen så jag kan gå och lägga mig hyfsat tidigt! Jag vet att jag typ jämt säger så, men nu måste ja verkligen försöka! Jag kan inte fortsätta att vara så här trött på dagarna och kvällarna som jag har varit ett bra tag nu. Man orkar knappt med båda jobben, skolan och träningen.


mätt!

Åh jag åt nog tårta för 4 personer! kändes som det i alla fall. Jag äter bara grädden och marsipanen. Det är det som är det godaste! Det andra lämnar jag.

När jag fyller år ska jag ha en stor rosa marsipantårta med en krona och massa blommor på!





Den längst ner till vänster är ju bara så fin.

Fiiiina!


Tycker såna här klänningar är så himla fina! Dom sitter verkligen helt "slickat" över hela kroppen. Den svarta i mitten är något jag tänker skriva upp på önskelistan..

love this song


Die Mother Fucker Die - Dope

Skönt att vara hemma!

Nu har tröttheten hunnit ikapp. Det känns som att jag håller på att somna när jag sitter här i sängen. Mamma fyller ju år idag som sagt så jag måste städa mitt rum nu snart, ingen höjdare när man bara vill sova! Gästerna kommer snart också tror jag. Åh jag orkar inte vara trevlig mot alla idag. Så himla jobbigt! haha. Well...vi får se hur bra jag lyckas!


Bästa bilden jag hittade på mamma! Mammi är till vänster och jag till höger. Illa att jag knappt har några bilder på min familj?

Sista dagen på veckan

God morgon! Ska snart kila iväg till jobbet. Jag är faktiskt inte så farligt trött som jag trodde att jag skulle vara, tröttheten kanske kommer senare.

Mamma fyller år idag så jag sen skynda mig hem efter jobbet och gratta henne. Ingen ville gå upp så här tidigt bara för att jag jobbar och sjunga för henne som vi annars alltid brukar göra på morgonen. Ganska förstårligt;)

Nej nu ska jag göra iordningen en tallrik med fil och hallon.


God natt!

Sent det har hunnir bli! Och jag som ska upp och jobba imorgonbitti. Jaja, jag får väl vara lite sur och grinig på morgonkvisten. God natt på er sötisar!



Melodifestivalen.

Jag har aldrig förstått det där med melodifestivalen? Det blir bara sämre för varje år. Nej usch det är inget för mig! Kanske beror på att jag älskar rock, hårdrock, death metal och sådant. Så det säger ju egentligen sig själv att inte melodifestivalen är riktigt min smak.

Det är ju egentligen inte så mycket schlager längre på melodifestivalen. Så varför kan man inte använda sig mer av olika musikstilar? Bland annat rock! haha. Nej men seriöst, Man skulle kunna ta några få låtar av olika musikgenrer. Så melodifestivalen blir mer mångsidig. Då skulle jag titta på det mer iaf!


Hem ljuva hem...

Är äntligen hemma från jobbet! har iförsig varit det ett litet tag. Jag kom hem halv 8 och då åkte jag och syster och hyrde film. Det blev Narnia Prins Caspian. Ingen i min familj har sett den så istället för att sitta uppe och titta på tråkiga melodifestivalen så ska vi se den. Mycket mysigare!

Jag jobbar imorgonbitti så kan inte göra så mycket mer än att bara mysa hemma idag.



Dags för jobb!

Ska nu skynda mig till jobbet så jag inte kommer försent. Ha en trevlig lördag så hörs vi mer vid klockan 20. Pusspuss!


(bild från i somras)

So cute!


Va inte den här plånboken otroligt söt? Den skulle verkligen passa perfekt till alla hjärtans dag. Lite dyr dock, den kostar 5965 kr. Från Marc Jacobs!

Danko Jones - First Date



  Dom är sjukt bra när man ser dom live!

God morgon!

Hoppas att ni alla har sovit gott! Själv sov jag som en stock. Att passa barn tar på ens krafter! haha. Tänk en dag när man får egna barn. Va trött man måste vara hela tiden. Och jag som vill ha många barn, typ 5 stycken minst. En stor familj himla mysigt.
Jaja det är inget jag måste tänka på mer nu!;)

Har fixat iordning mig själv, Ska bara äta frukost så är jag klar! Sen vid 2 ska jag iväg och jobba...som vanligt. Usch vad jag är trött på att jobba! Men det är så kul när lönen kommer så man vill ju heller inte sluta jobba. Det är ju så himla svårt att få jobb nu i lågkonjukturen. Så jag ska f*n vara glad som har 2 jobb!


Jobbar som florist på Nihlstens Blommor


Och jobbar i en liten mataffär i österskär; Österskärshandeln.

Dags för ett bad!

Klockan är snart 1 men jag tänker ändå gå och ta mig ett varmt bad. Känner att jag verkligen behöver det! Ska bara ligga där och varva ner och ta det lugnt.  Sen springa till sängen och hoppa ner bland alla kuddar o filtar och värma mig.

God natt och sov gott så hörs vi imorgon!


Romantisk stil


Jag har börjar gilla den där romantiska stilen jätte mycket på senare tid. Så himla gulligt och sött! Det är ju en ganska enkel stil och väldigt lätt att matcha med annat.
Jag har även börjat gilla nitar väldigt mycket! haha "lite" olika stilar. Men funkar väldigt fint ihop också!


Äntligen hemma!

Är så trött efter att ha suttit barnvakt nästan hela kvällen. Kul var det iaf! Men det är ändå lite jobbigt. Emelie va ju med så på så sätt blev det genast roligare!
Vi har sett på bolibompa, sett olika barnfilmer, lekt med leksaker och ätit popcorn. Väldigt mysigt;) Efter att vi hade suttit barnvakt klart gick jag och Emelie en promenad. Så skönt att röra på sig lite när man har suttit inne hela kvällen.
Hoppas att ni har haft/har en trevlig fredag!


Jag vill ha!!


Sofia skickade den här bilden till mig nyss. En rosa pansarvagn! Lätt att vi ska skaffa en sån;) haha

Fredag

Sitter fortfarande på lektionen. väääldigt kul måste jag säga (se ironi).

När jag har slutat ska jag och Emelie gå hem till mig, vi ska kanske baka en kladdkaka. Mumsigt värre! Sen ska vi gå och passa mina kusiner och en vovve. Mina kusiner är så sjukt söta! Men jag hade kanske hellre gjort något annat en fredag kväll än att sitta barnvakt.
Så jag ska tillbringa min fredag kväll med att titta på barnfilmer. Haha. Fast det kan ju faktiskt bli rätt mysigt!




Visst är dom söta? :)

Glitter och Glamour!


Snygga fest klänningar, perfekt till en fredag! (klicka hem dom här)


Bloggar från skolan

Vi har en så sjukt tråkig lektion idag! Kultur och stilhistoria hela dagen från halv 9 till halv 4. Så j*vla jobbigt så det inte är sant. Det brukar inte vara så tråkigt men idag verkar alla så sega och trötta i min klass inklusive mig själv. Så det blir inte speciellt kul. Allt blir vad man gör det till, right? Fast inte så lätt att tänka så jämt...


Älskar den här låten!


Far Away - Nickelback

Dagens klädsel



Good morning!

Fredag idag! Woho. Känns genast mycket lättare att kliva upp ur sängen när man vet att det är fredag. Det enda jobbiga är att det är fullt med snö ute! Kan man vara mer trött på snö nu? Jag hade tänkt att ha kjol idag men det ä väl bara att glömma. Ge mig sooommar...


Sooooova..

Ska gå och lägga mig nu! Är trött, plus att det är fredag imorgon så då vill man ändå vara lite pigg!

Väldigt kul förresten att så många nya ansikten har hittat hit! Det är så otroligt roligt att läsa era kommentarer och se vad ni tycker och tänker om olika saker!

Just det, sova var det! God natt


Allt från Topshop!




Topshop har så grymt mycket fina kläder just nu. Längtar tills det blir vår så man kan använda alla söta vårplagg!:)

Har inte haft så kul på länge!

Kickboxningen var så sjukt kul! Jag körde verkligen gärnet och gav allt! Hur kul som helst! Jag har gått på kickboxningen förut men tyckte inte det var lika kul då. Nu ska jag lätt börja gå på det här varje torsdag! Jag kan verkligen rekommendera kickboxning för er som inte har testat det:)


En trött, glad och sliten Johanna!

Träning!

Måste rusa iväg till träningen nu. Idag ska jag köra kickboxning med min syster. Ska bli kul! Hoppas bara att det går bättre med knät idag. Har fortfarande problem med det:p

Vi hörs när jag kommer hem! Puss


Finfina!



Åh jag är så sugen på att köpa den här blåa mocka jackan. Tänk va snyggt till våren att gå i den jackan, en svart tight t-shirt, stuprör och sen dom här snygga klackarna från Mrs H. Snyyyggt!
(Jackan kommer från Topshop!)

Metallica - One



Barbie?


Det skulle väl vara denna bild dom jag mest liknar en Barbie i sånna fall...haha men vem gör inte det när det är bal?:)

Barbie 50 år idag!


Alla i klassen sitter vid sina datorer och pluggar, kollar på olika hemsidor osv. Då säger carro plötsligt;

"hallå Barbie fyller 50 år idag"
"Ja jag vet,"
"jag visste inte att du var så gammal johanna...du ser yngre ut"
"haha jag är ingen Barbie!"
"joo lite, du älskar allt som är rosa, har mycket bling-bling, blont hår och klär dig lite som en Barbie"

Haha kul att typ alla i min klass tycker att jag är en Barbie! Eller snarare ser ut som en. Äsch det är väl egentligen inte så dålig kritik.. haha :p

Mums!



Jag älskar verkligen de här två parfymerna. De doftar så otroligt gott! Paris Hilton Heiress lukar ganska sött. Man doftar "nyduschad" när man har använt den. Me like.
Dior Pure Poison doftar väldigt, väldigt fräscht. Man behöver bara ett sprut så doftar det resten av hela dagen.
De här två parfymerna är lätt mina favoriter!

Vilken är din favorit parfym?

Dagens klädsel


Tjockträja - H&M
Linne - Gina
Jeans - Vero Moda
Armband - Guldfynd

Torsdag morgon!

God morgon på er! Sovit gott?
Jag tycker verkligen om torsdagar. I skolan går vi bara från halv 9 till halv 12. Jätte skönt! Har bara Svenska idag, vilket är ett av mina favoritämnen. Sen är det alltid en skön tanke att tänka att det är fredag imorgon! Då blir man genast på bättre humör!


Dags för att nanna!

Ska gå och lägga mig nu hade jag tänkt! Ska försöka hinna läsa lite i min bok som jag köpte för ett tag sen som jag knappt hunnit öppna. Det är den första Twilight boken. Vad jag vet är början bra iaf! haha.

God natt på er!


Finns det något bättre än shopping?


Åh visst är dom fina? Väskan kommer från asos och skon kommer från Topshop!

Att shoppa är nog bland det bästa som finns. Speciellt om man har en dålig dag. Då kan tex bara ett litet naglack pigga upp en hel dag. I alla fall för mig! Det har blivit ganska mycket shoppande på senaste tiden. Tror att jag måste ta det lugnt med det och försöka spara lite pengar. Åh, lättare sagt än gjort eller vad tycker ni?

Tiden rinner iväg som vanligt!!

Kom på att jag inte har ätit någon middag idag! Har bara ätit lite sallad till lunch. Åh inte bra, och nu är det nog lite sent att laga något. Så jag tar nog bara lite hallon och fil så jag inte går och lägger mig hungrig..



Vad åt du till middag idag?


Missade träningen..

Åh vad irriternde! Jag var så länge i Täby centrum att jag glömde bort mitt träningspass. Jag skulle gått på Body Toning. Har inte gått på det förut så vet faktiskt inte riktigt vad det är för något. Så himla kul att prova på nya saker. Jag får ta det nästa vecka istället. Det var nog ändå  ganska bra att jag var hemma och vilade upp mitt knä eftersom jag fortfarande har ont i det.


Hemma igen!

Kom precis hem från täby nu. Hade väldigt trevligt med några tjejer från klassen! Först gick vi och fikade, jag tog en jätte god latte. Har blivit lite smått galen i det på senare tid!
När vi hade fikat klart gick vi runt och shoppade lite. Jag hittade ett ljusrosa linne och en kjol från Gina. Gina tricot har blivit en av mina favorit affärer på senare tid. De får in så söta kläder hela tiden! Det enda tråkiga med den affären är ju att verkligen alla handlar där. Fast jag bryr mig egentligen inte så mycket om andra personer har likadana kläder som mig. Om man köper kläder på Gina, H&M och liknande affärer så kan man inte förvänta sig att man ska vara ensam om att köpa klädesplaggen.


Johanna hjärta rosa!

Sjukt bra låt


Renegade Five - Darkest Age

I skolan

Är i skolan nu och håller på att städa i blomkylen. Väääldigt kul..! eller inte.
Går som vanligt till halv 4 idag. Efter skolan ska jag, Sofia och kanske Malin ta en fika i täby. Ska bli mysigt!

Back to work...Hörs sen! Puss


Today I look like this


 Nya stövlarna jag köpte på Bianco
Klänning - Zara
Kofta - Gina
Halsband - Friis Company

God morgon!

Onsdag idag! Halva skolveckan har gått! Härligt. Man kan ju hoppas att det blir samma sköna väder som det var igår.
Idag har jag som vanligt ingen aning om vad vi har för ämnen.. Vi bytte ju schema för ett litet tag sen. Jag lyckas alltid lära mig schemat precis när vi ska byta! Otroligt irriterande. Haha jaja, det finns värre saker än att inte komma ihåg sitt schema;)

Måste äta nu så jag piggnar till!


Så mysig bild..

Oj va tiden rusar iväg!

Måste verkligen gå och lägga mig nu! Kommer som vanligt vara helt död imorgon..
Ska krypa ner i min säng nu och gosa ner mig bland alla kuddar. God natt och sov gott!




1 månad

Kom precis på att jag har bloggat exakt en månad idag. Haha inte så länge. Men jag har verkligen märkt hur kul det är! Det är så himla skönt att bara "skriva av  sig" då och då.

Ska duscha och plocka iordning inför imorn. Lika sent som vanligt..trött jag blir på mig själv..:p


Fina smycken från accessorize





Tycker speciellt mkt om de två armnaden högst upp! Funkar nästan till allt. Very cute:)

2 bra låtar från Sum 41!


Best Of Me 



Still Waiting

Hemma!

Hittade lite allt möjligt i täby. Köpte bland annat  ett sl kort (äntligen..), en väska, en liten blomma, undekläder, presenter till mamma och hämtade ut stövlarna på Bianco.


Liten väska från gina - 199 kr! hur billigt som helst!


H&M - bara 49 kr styck


Och en liten blomma som uppmuntran till att städa rummet.

Stövlarna får ni se kort på imorgon! Och presenten till mamma får ni se när hon har öppnat den x)

Lite shopping!

Ska äta lite lunch nu och sen ska jag in till täby och hämta ut mina stövlar. Ska se om jag hittr någon present till mamma också eftersom hon fyller år på söndag. Så himla svårt att köpa presenter...men ska se vad jag hittar! Mamma är ändå ganska lätt att köpa till så det ska nog gå bra.

Hörs sen när jag kommer hem!

Såhär ser jag ut idag!

Ser lite sur eftersom solen är ivägen..:p

Ute och fångar D-vitaminer

Har precis varit ute på en promenad med mammi. Hur skönt väder som helst! Solen skiner och det är faktiskt ganska varmt. Skönt att få lite D-vitaminer från solen nu efter vintern. Det har ju varit så tråkigt och grått väder.


Fräscha till sig lite..

Nej men nu ska jag inte sitta här och vara sur över ingenting! Tänkte gå och ta en dusch, göra ansiktsmask, hårinpackning, måla naglarna och lite annat. Sånt blir man alltid glad över!


Jätte bra ansiktsmask om man har någon finne man vill få bort! Man får även jätte len hy.

Tisdag morgon

God morgon på er!

Jag har inte världens bästa morgonhumör idag eftersom en kompis till mig ringde säkert minst 11 gånger under morgonen!! Hon började ringa när klockan var 7 och har fortsatt fram till nu. Gissa om jag blev sur och på dåligt humör?! Det här är min enda lediga dag på 2 veckor så jag ville ju bara ta det lugnt och sova bort halva dagen. Och inte trodde jag att hon skulle ringa så många gånger om jag inte svarade eftersom det var så tidigt? åh irriterande...

Jag brukar typ aldrig ha dåligt morgonhumör men idag så blev jag sur! haha
'

GOD NATT

Va trevligt att jag har fått så mycket nya läsare! Hoppas ni alla får sova så gott:) Puss på er!



Lauren Conrad




Lauren Conrad är nog den kändis som klär sig bäst enligt mig. Hon har alltid en sån gullig men samtidigt snygg och sexig stil. Tänk om man orkade klä sig sådär hela tiden som hon gör i The Hills x) haha.

Ledig imorgon!

Kom nyss på att jag är ledig imorn! Guuud så skönt. Bara ligga och sova ut hela morgonen i en varm och skön säng. Det finns banne mig inget bättre. När jag ändå är ledig så ska jag nog städa upp på mitt rum lite. Hatar när det är oordning. Sen måste jag åka in till täby och hämta stölvarna jag beställde förut från Bianco. Skulle behöva köpa mitt sl kort också! Men vet inte hur mycket pengar jag har kvar på mitt kort nu efter frissan och efter att jag har hämtat ut stövlarna. Så vi får se! Det löser sig.

Nej dags för en dusch nu!


För slitet hår!

Kérastase är absolut det bästa jag har testat när det gäller hårprodukter. Och tro mig jag har testat det mesta. De är ganska dyra men är så otroligt bra så man lägger gärna pengar på det. Man vill ju ha fint och vårdat hår!

Som jag har sagt ett flertal gånger så har jag färgat mitt hår för många gånger och på så sätt har det blivit väldigt slitet. Mitt hår hade gått av om jag inte hade skött det som jag har gjort. Efter alla färgningar fick jag tort, slitet och glanslöst hår. Inte fint!

Då började jag använda mig av Kérastase Voile Nuit.


Man sprejar ca 2-3 sprut på längder och toppar (inte i botten) innan man går och lägger sig i torrt eller handdukstorkat hår. Sen på morgonen Känns håret mycket fräschare och finare efter att ha använt det några nätter.


Kérastases Hårinpackning Masquintense. Även detta är en produkt för väldigt torrt och känsligt hår. Används minst 2-3 gånger i veckan. Väldigt fräsch doft!


Åååh inget lukat så gott som den här gör! Använder man den här behöver man knappt parfym. Den här produkten används för att ge glans, mjuka upp. Den är väldigt bra för personer som har färgat eller slingat hår. Även väldigt bra när man ska styla håret med plattång, hårfön osv eftersom den skyddar mot värme!


Kérastase Substance Constructive är nog det bästa jag har provat. Jag tog i lite i håret när jag var nyduschad innan jag skulle gå och lägga mig. Nästa dag var håret så otroligt lent! Så lent har mitt hår aldrig varit. Den här produkten är utan tvekan min favorit. Den ger stånd och motståndskraft till försvagat färgat eller permanentat hår. Så otroligt bra. Luktar väldigt gott också!

Finns att köpa hos Kérastasefrisörer!

Träning

Kom precis hem från ett skivstångspass på gym & motion. Usch va dåligt det gick!! Jag har fortfarande så himla ont i benen så fort jag anstränger dem. Så jag stod i stort sätt bara där och gjorde väldigt små övningar. Hur tråkigt som helst! När jag tränar vill jag alltid ge gärnet och köra på som f*n! Vilket inte gick idag!...


Sh*t va mitt hår ser orange ut på bilder!....haha det ser inte SÅÅÅ orange ut så i verkligheten..:p

Johan Glans! haha så j*vla rolig


Ny färg!



Har som sagt kvar lite av copar färgen som ni ser.. *suck*

Blondie!

Kom hem nyss från frisören! Jag färgade håret blondare och klippte upp det endel. Jag blev riktigt nöjd! Det är fortfarande inte den färgen jag vill ha. Har fortfarande kvar lite av copar färgen! Men färgen blir bättre och bättre för varje gång jag är hos frisören. Snart kommer solen fram så då kommer jag få gratis blekning också! Lääängtar.
Ångrar nu lite att jag förut färgade håret rött...tycker om min naturliga hårfärg!


Min naturliga hårfärg, ganska "gammal" bild!

Sjukt bra låt!


KISS - Heavens On Fire

Ny dag ny vecka!

God morgon! hoppas att ni alla har sovit gott!
Måndag idag! Början på en helt ny vecka alltså. Idag i skolan har jag bara floristteknik från halv 9 till halv 4. Fast jag kommer ju gå tidigare från skolan som sagt eftersom jag ska till frisören klockan 14.15. Ska bli såååå skönt att göra iordning mitt hår. Har gått så länge nu med någon konstig färg. Vet inte om den där copar färgen jag har i håret kommer försvinna helt nu heller men bättre måste det ju bli iaf!

Frukost nu..!


God natt och dröm sött!


Sunday


Ligger i min säng och degar just nu. jag fick inte tag på någon från klassen så det blir nog fika i veckan ist! Såg nu precis att dom hade ringt från Bianco förut när jag var på jobbet. Jag beställde ett par stövlar därifrån förra veckan så tänkte åka in till täby imorn efter skolan och hämta ut dem. Ska klippa och färga håret imorgon också! Jag fick tid kl 14.15 så måste gå tidigare från skolan eftersom jag egentligen slutar halv 4. Varför jag tog en så dum tid var för att det knappt fanns några tider kvar. Och som mitt hår ser ut måste jag fixa det så fort som möjligt. Måste komma på någon dålig ursäkt till skolan..

Kate Winslet






Kate Winslet är nog en av världens vackraste personer..Hon har något speciellt som gör att hon blir one of a kind. Fast jag tycker att hon passade mycket bättre i rött hår som hon hade i Titanic. Eller vad tycker ni?


Nickelback - How you remind me


1 februari

Kom hem från jobbet nyss. Kom först nu att tänka på att det redan är februari.. Snart vår dvs! Längtar...men längtar ännu mer tills jag fyller 18. Vilket är nästa månad!:) Helt sjukt vad tiden går fort!

Idag ska jag kanske åka och fika med några kompisar från klassen. Måste bara få tag på dom, jag har inte deras nummer märkte jag så får se om dom ringer! Sen ikväll ska jag troligen träffa Martin. Har inte så mycket mer planer än så.


Söndag morgon!

God morgon! hoppas att ni har sovit mer än vad jag har. Jag hade jätte svårt att somna igår så känner mig helt död idag. Tur att det är söndag och förhoppningsvis inte lika mycket att göra på jobbet idag. Ska gå ner och göra iordning lite frukost.. mkt kaffe får det bli..


Ups!

Trodde inte att filmen skulle sluta så sent!  Bra var den iaf. Jag ska ju upp och jobba tidigt imorn som sagt så måste gå och lägga mig nu. Har precis duschat och fixat i ordning lite inför imorgon. Känns som att jag kommer gå i sömnen till jobbet imorgon... God natt!