En solig helg

Helo bloggen! Jag har varit seg på att uppdatera men har haft endel för mig, + att det har varit kanon väder så då vill jag inte sitta inne vid datan!

I fredags var jag i skolan och lämnade in 3 midre uppsattser, hade redovisning, skrev ett prov och lite annat. Efter det var man ganska trött! Fredag kväll var jag hos frisören och fixade håret, det blev skit snyggt! På lördagen var jag Med Emelie och mös, vi åkte in till stan och shoppade lite och så. Jag hittade btw riktigt sexiga underkläder...haha, kanske lägger upp en bild på dom sen. Sen blev det fest på kvällen, det var riktigt kul men jag drck nog lite för mycket. Det är inte ofta jag dricker mycket, oftast brukar jag faktiskt inte dricka alls!

Nu idag har jag solat lite grann och bara tagit det lugnt eftersom att jag har varit så jävla seg. Men det är väl det som söndagar är till för, eller hur?:)


Jävla skit..

Så himla irriterande, fick nyss höra att vi börjar halv 11 idag och jag är redan i skolan eftersom att vi i vanliga fall börjar halv 9.. jag hade kunnat ligga hemma och sova nu! haha. Så jävla typiskt..
Aja vad ska man göra åt saken. 
Nu ska jag bara sitta här och vänta på att klockan ska gå. Sen har jag skola till halv 4. Efter det måste jag verkligen hem och plugga, jag får skita i att träna. Det är så sjukt mycket i skolan just nu, alla lärare ger en alla stora arbeten i slutet av terminen! Ganska irriterande det med.

Nej nu ska jag vara glad och inte klaga! Hoppas allt är bra med er och att ni har sovit gott;)


haha snyggt...

Sommartider

Är det inte underbart härligt ute? Jag satt ute i solen 10 min nyss och fick genast flera linjer på kroppen efter kläderna, inte så snyggt kanske but I like it! Det är sommartider. Att sitta ute och lyssna på Summer of 69 med Bryan Adams, dricka mängder med vatten och bli brun! Love it love it...

Ska nu snart iväg och träna med skolan, vi har ute gympa så det kommer bli riktigt jävla varmt. Men man ska inte klaga! Man blir ju brun! Jag som har slutat med att sola solarium så känns det jätte fint att få lite färg. Jag ska inte säga att jag aldrig kommer sola solarium igen, men ska absolut inte göra det på ett bra tag nu. Man kan kanske i såna fall sola någon gång på vintern om man ska bort eller något.

Nu ska jag skynda mig iväg! Puss


En bild från någon vecka sen, jag red för första gången på en häst:D

Strawberry time

Jag har jobbat hela dagen så nu tänker jag lägga mig i soffan och äta goda jordgubbar och bara ta det lugnt, ska upp och jobba imorgon så det är väl bäst!



Update: Går ut och spelar kubb med vänner istället x) Ha en kanon kväll sötnosar

Bolt!



Gissa vad jag ska göra denna fredagkväll? Inte festa som jag brukar göra. Nej, jag ska se Bolt! Den filmen säger alla ska vara jätte bra och jag har fortfarande inte sett den även fast jag älskar animerade disney filmer. Ska sätta mig ner och käka pistagenötter med familjen och se på film. Mysigt! Typ som när man var liten.
Emelie säger alltid att jag liknar den där hamstern i bollen (till sättet)..

Lång helg

Va skönt det är när man är ledig mer än en helg, 2 dagar extra gör ganska mycket! Man hinner vila ut mer och man känner sig piggare, speciellt de som ska jobbar lördag och söndag som jag ska.

Jag gick upp kl 8 idag bara för att jag skulle till läkaren och ta lite prover, allt gick jätte bra men det tog hela förmiddagen så det sög. Efter sjukhuset gick jag runt i centrum och kollade runt lite, jag hittade ett par as snygga skor, ny mascara, rosa naglack, tidningen Glaze där man fick en bikini på köpet, hårspännen och en ansiktmask som doftar jordgubb.

Nu ska jag sätta på ansiktsmasken, sätta på hårdrock på högsta volym och börja plugga!

 

Johanna älskar att sova

Jag var som sagt ute i lördags som jag skrev i ett tidigare inlägg. Vi festade riktigt hårt och jag kom hem väldigt sent på söndagmorgonen.. efter det har jag varit helt slut! Kanske beror lite på att jag bara sov till 10e på söndagen även fast jag somnade vid halv 6- 6.

Sen imorse ringde väckarklockan som vanligt, och jag måste typ ha stängt av den i sömnen eller något! så jag råkade sova till klockan 12. Då hade jag missat halva dagen i älvsjö dit vi skulle med klassen och det var ingen idé att ta sig dit eftersom det tar ganska lång tid att åka till älvsjö. Så jag stannade hemma idag..ganska skönt med tanke på att jag har haft världens mensvärk.

Tänkte gå och lägga mig och sova snart, jag vill inte vara trött imorn..


en bild från förra veckan:)

Ice ikväll!

Ikväll ska jag till Ice som ligger på östermalm med Jenny och kanske Nelson och Sebbe. Sen vet jag inte än vilka andra som ska med, det återstår att se!
Jenny kommer snart hit så vi kan göra oss i ordning tillsammans, just nu sitter jag här med mjukiskläder så ska börja fixa mig så fort hon har kommit hit. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ikväll, jag har inte någon riktig inspiration ikväll för kläder känner jag. Men det löser sig!

Puss på dig pussgurka:)


Lite killkläder!




Visst är kläderna snygga? Jag älskar den där rutiga skjortan högst upp. Jag har alltid tyckt att skjortor är hett på killar, i alla fall rutiga skjortor som ser lite lantliga ut. Helst ska man ha pilotisar till!
Jag har tänkt på en sak, killar använder nästan aldrig accessoarer. Och om killar använder det så är det max en accessoar, jätte tråkigt. Jag tycker att speciellt nu till sommaren att fler ska sattsa på kanske någon sjal, halsband, armband.. you name it. Det gör en tråkig outfit så mycket snyggare!

Allt på det övre kollaget kommer från H&M och allt i de nedre kollaget kommer från Jack & Jones.
 

PUSS

Nej nu ska jag ta och nanna. Känner mig inte så bra så det kanske är bra att gå och lägga sig "i tid" vilket det kanske är för sent nu men skit samma, bättre sent än aldrig;) haha.

Jag är helt slut efter den här veckan, det har varit massa prov och inlämningar varje dag! Jag är så himla dålig på att plugga, jag måste verkligen pressa mig själv ner i stolen för att få något gjort. Det som jag minst gillar hos mig själv är att jag är otroligt svår lärd eller hur man ska säga. Jag har alltså väldigt svårt att tex. läsa en text och ta in det som står. Det blir bara pannkaka av allt och där sitter jag som ett frågetecken och kommer inte ihåg någonting av det jag har läst. Jag vet att det är för att jag har dyslexi. Det är bara så otroligt jobbigt ibland, när man måste lägga ner mer än dubbelt så mycket tid på att plugga än de flesta andra.
Men aja, alla har säkert något som man inte är så bra på! Man får öva, öva tills det går!


En liten trötter:)

Nelly.com

Strappy Back Dress SEK 799, Quontum - NELLY.COMColour Block Dress SEK 649, Quontum - NELLY.COMLina Dress SEK 549, Koola Anna - NELLY.COMVanessa Dress SEK 1149, Yumi - NELLY.COMPink Flower Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COMCelia Dress SEK 749, Yumi - NELLY.COM

Just nu sitter jag på Svenska lektion och kollar klänningar på Nelly, haha duktigt va? Men det är svårt att låta bli nu när det är så fint väder och när man ser alla fina sommarklänningar på internet, Vill ha allihopa! Dom flesta är mest till fest vilket passar mig bra, just nu behöver jag verkligen uppdatera min "festgarderob"!

Visst är dom fina?:)

Ridning!

Jag var verkligen super trött imorse när jag gick upp för att gå till skolan, hade bara sovit ca 2-3 timmar eftersom jag var på skiva igår. Skivan var helt okej! jag har haft roligare, menmen:)

Vi började dagen i skolan med att skriva två prov..Superkul! Vet inte riktigt hur det gick men hoppas att det gick bra! Efter det så åkte vi i klassen på en dagsutflykt bort till domarudden och red vilket jag tyckte var jävligt läskigt... jag har aldrig ridit på en häst i hela mitt liv, är till och med lite rädd för dom. Men jag provade att hoppa upp på hästen i alla fall. Vi red bort en bit och sen sa vår ledare att vi skulle galoppera(!!), den första hästen började galoppera och sen hakade alla andra hästar på. Fy fan va rädd jag var! jag hade ingen aning om hur man gjorde och höll bokstavligen på att flyga av. Men hästen jag red på var så himla söt, han "fångade upp" mig på något konstigt sätt. Så jag blev lite "kär" i den:)
Bilder från ridningen lägger jag upp så fort jag får dom!


En bild på trötta och slitna jag från idag ;p


Klar som Tingeling!:)




Nu ska jag gå till tåget! Puss på er och ha en trevlig tisdagskväll!

Skiva ikväll!

Håret blev jätte fint! är super nöjd. Det blev blondare och sen klippte jag upp ganska mycket, nästa vecka ska jag troligtvis förlänga håret! åh längtar.

Just nu håller jag på att göra mig i ordning till en skiva som jag ska på ikväll, den är borta i gamla stan. Temat är TV-kändis. Så jag bestämde mig för att vara Tingeling! (den lilla älvan i Peter Pan) haha. Egentligen skulle jag varit Shakria eftersom att det är många som tycker att jag liknar henne, men det är ganska tråkigt att klä ut sig till henne så det blev Tingeling! Jag tänkte att jag lägger upp lite bilder sen så får ni se hur jag blev! det är ganska svårt att efterlikna en tecknad disney figur. men jag ska göra mitt bästa! Hörs sen!


Till frisören!

God morgon! Skönt att sova så länge:)
Jag har inte bloggat i helgen och igår eftersom att jag hade så sjukt mycket att göra; i helgen jobbade jag jätte mycket och sen när jag kom hem efter jobbet har jag varit tvungen att plugga eftersom att vi har ett prov och en redovisning varje dag den här veckan minst så jag har jätte mycket att lära in.
Det är ganska irriterande att det alltid är såhär i slutet av skolan, varför kan inte lärarna planera bättre och varför ska dom alltid ge oss alla stora arbeten samtidigt i slutet när man är som tröttast? Blää på dom!

Nu ska jag i alla fall iväg till frisören! Jag ska klippa och färga håret som vanligt. Sen ska vi prata om när jag ska göra hårförlängning, spännande!:)


Slänger in en bild på en brudbukett jag gjorde igår!



Lika som bär?

En kompis skrev nyss till mig på msn och kommenterade min visningsbild, han tycker att jag är lik Emma Watson! Ni vet hon som spelar Hermione Granger i Harry Potter? haha det har inte direkt jag lagt märkte till! menmen.

Vad tycker ni? Är jag och Emma Watson lika..?


hmn..

Anyway! Jag har precis duschat och nu ska jag ut med Sebbe och Nelson för att spela kubb!

Halvdag!

God morgon god morgon. Nu har det verkligen blivit en vana att somna sent på kvällarna så jag känner mig helt död på morgonen! Not good. Tur att jag ändå är ganska morgonpigg av mig så jag studsar upp hur trött jag än är när väckarklockan ringer.

Först ska jag till skolan halv 9 till halv 12 då jag har Svenska B. Sen slutar jag! Hur skönt är inte det. Efter skolan ska jag ta tåget in till östra och sen ta mig till märsta. Lite jobbigt eftersom att det är så långt bort, menmen! När jag sen kommer hem ikväll så måste jag både plugga och städa mitt rum..Hur fan kan det bli stökigt så fort?

Dagens humör: Glad och trött!
Dagens frisyr: En stor knut där bak
Dagens smink: Om jag orkar ska jag dra på lite mascara:p


6 maj

Idag är det onsdag och halva veckan har redan gått, är det bara jag som tycker att tiden rinner iväg? Snart är det sommarlov och det känns som att det nyss var jul. Helt sjukt.
Anyway! Jag fick så bråttom så hann inte blogga imorse, nu sitter jag i skolan och skriver lite istället! Jag började halv 9 och kommer gå till 15.30. Efter skolan går jag och Emelie och gymmar!

Fan vad det känns som att alla dagar är likadana. Man går upp på morgonen, går till skolan, gymmar, pluggar, shoppar, är med vänner, jobbar och festar. Fast så kanske det är för dom flesta? Det blir nog lätt så när man går i skolan. Tur att det är sommarlov snart, då har man lite mer att se fram emot:) kunna göra vad man känner för varje dag!



Topp - Present från faster
Jeans - Gina
Kofta - Vero moda
Ballerina - Rep step
Väska - Oasis

Mm Hallon!



Jag älskar verkligen hallon! Både hur dom smakar och luktar. Eller ja, i alla fall hallon dofter om du förstår vad jag menar, riktiga hallon doftar inte så mycket vad jag känner;)
Den "nya" serien  Raspberry hos The Body Shop doftar så himla gott så att jag skulle kunna käka upp det. Jag har än så länge bara köpt body scrub i den serien så nu ska jag gå ner och skrubba på i duschen så att jag blir len som en bebis! Gott kommer jag dofta också!

Ny vecka och nya tag..

God morgon! Idag är det måndag och det är dags för en ny skolvecka. Konstigt nog känns det ganska skönt, det har varit ganska intensivt med festandet sen i torsdags så det ska bli rätt härligt att bara ta det lugnt nu.
Först är det skola och sen ska jag gå och gymma. Det vanliga med andra ord. Jag hinner inte skriva så mycket mer nu eftersom att jag börjar snart och jag måste hinna ta mig till skolan. Ciao!


Kjol - Gina
Topp - JC
Skärp - Green House
Halsband + Örhängen - Pilgrim
Väska - Zara
Jacka (fakepäls) - Oasis