Ändrade planer

Vi skulle egentligen åkt till en hemmafest i hägersten men han som skulle ha festen blev sjuk... så jag, Emelie och Nelson åker till Vallentuna istället till en fest där det tydligen bara är killar. Jag klagar inte, haha. Nej men det blir nog jätte kul. Sen kanske vi drar vidare till en annan fest med Sebbe. Men ja, det får vi se!

Ni får se bilder imorgon:) Puss!



Sweet

Gu va skönt att ha nationella provet klart nu. Jag skrev klart det för ett litet tag sedan och känner mig hyfsat nöjd. Jag skrev om miljön och djur så jag skrev på massor, nu hoppas man på ett bra betyg:p
Just nu sitter jag i skolan och väntar på Emelie som fortfarande skriver prov. När hon är klar sen ska vi gå och träna med Nelson. Efter det måste jag börja kolla vad jag ska ha på mig på valborg, haha det är bra att vara ute i tid;) Men det är så svårt att veta vad man ska ha på sig, med tanke på att det först säkert ska vara ganska varmt och sen väldigt kallt. Hmn så får se vad det blir! Ni lär ju få se bilder sen också:)


Härlig morgon!

God morgon! Jag är på så jävla bra humör idag, känner mig glad och pigg! Inte så konstigt kanske med tanke på att jag kunde sova till kl 11 eftersom att jag börjar skolan halv 1. Så nu känner jag mig riktigt utvilad! Jag har bara idrott och hälsa B som vanligt på tisdagar så det är väldigt skönt. Efter skolan ska jag och Emelie gå och träna igen, vi hade ju så himla kul igår! Sen som jag sa förut ska vi plugga lite mer, sen får jag se vad jag hinner!

Jag börjar dagen med bra musik och en smoothie!



Nationella prov i Svenska B

Efter gymmet gick jag och Emelie hem till mig för att fortsätta plugga till nationella provet. Dumt att man ska behöva plugga och förbereda sig så mycket inför dom. Alla säger  jämt att det är ett test för att se hur mycket man lär sig i skolan osv. Test ska man ju inte förbereda sig till, då blir det ju inget test? Aja, det är rätt kul att plugga när man pluggar ihop med någon så jag ska inte klaga.
För att göra pluggandet lite mysigare gjorde vi fruktsallad, hur gott som helst. Imorgon ska vi bara förbereda oss lite mer och läsa igenom alla papper igen till nationella så ska vi nog klara det fint.


Gymmet

Nu ska jag och Emelie gå ner till gymmet och köra hårt, ska bli så jävla skönt! Det känns som att det var flera månader sen jag tränade sist (vilket det som tur var inte är). Men iaf, det var ett tag sen jag tränade sist eftersom jag har varit sjuk ganska länge nu men det borde gå bra att träna idag eftersom att jag känner mig mycket piggare och friskare nu. Jag måste köpa nytt gymkort eftersom att mitt kort gick ut under tiden jag var sjuk. Förut tränade jag på Gym & Motion men jag tänkte börja med Friskis & svettis igen.

Hörs senare!


En bild från januari tror jag..Linnéa och jag med tidningen upp och ner;)

Bloggtorka

Heej som ni kanske har märkt tog jag en liten paus från bloggandet i lite mer än en vecka pga att jag har haft  mycket för mig både i skolan och privat. Sen hade jag min dator hos en kompis så det är också en orsak till varför jag inte har skrivit på ett tag.

Anyway, helgen var helt okej! Jag har jobbat endel och i lördags var jag ute med Linnéa, Nelson, Sebbe och Malin. Skit kul. I söndags var jag med Emelie i täby och shoppade och pluggade lite till nationella provet som är nu på onsdag. Jag hittade ganska mycket kul i täby! Det är så roligt att shoppa sommarkläder...Love it. Och vädret har ju bara varit så fint! Nu är det snart sommar:)



Bilder från Lördag..

Har du haft en trevlig helg?

Min helg

Helo! min helg har varit jätte bra. I fredags hade jag som sagt tjejmiddag hemma hos mig med massa vänner, vi hade super kul. Det kan vara rätt skönt att bara vara med tjejer ibland! Emelie skulle sova hos mig sen och vi gick väl och la oss vid 6-halv 7 på morgonen. Dom flesta stack redan vid 12 eftersom att de fick skjuts hem då. Sen stannade några tjejer hela natten.

Igår var jag med Emelie och vi sov bort i stort sett hela dagen. Men det var skönt! Kändes ganska behövligt. Sen var jag tvungen att gå och lägga mig hyfsat tidigt igår eftersom att jag var tvungen att jobba idag (9-14). Så har mest sovit den här helgen! haha. Även känner jag mig as trött(?). Hmn aja! Ibland kan man sova för mycket och bli trött för det.

Bilder från Fredag.

Jag och underbara Helen


mee..


Mat + prinsesskronor! (såklart)


Sötingen Linnea:D


Snyggingarna Emelie, jag och Helen!





Louise, Elin, Alexandra och Terror! söötnosar


Marie och Jenny! Så underbara människor:)


Jag igen, haha.


Jenny, Marie och Louise:)

Fredag!

Hej på er! Härligt med fredag, även om jag vaknade med att jag hade blivit sämre *suck*. Så jag och mamma åkte till doktorn i morse men det var tydligen inget man kunde göra något åt, jag får helt enkelt vänta tills den här jobbiga och dumma förskylningen går över.

Ikväll ska jag ha tjejmiddag hemma hos mig! Ska bli super trevligt. Jag fyllde ju 18 för ett tag sedan och hade tänkt att ha en fest men jag tror inte att jag orkar med det när jag är såhär förskyld. Så det blir dom närmsta tjejkompisarna. Fast känner jag dom rätt så kommer det i alla fall inte bli speciellt lugnt! höhö. Men det är bra! Det ska vara fart och fläkt.

Jag vet inte hur mycket jag kommer hinna uppdatera idag eftersom jag har massor att göra innan alla kommer. Men Jag kommer i alla fall lägga ut massa bilder imorn så håll ögonen öppna;)

Ha en kanonkväll kära läsare!


Det här ska jag i alla fall ha på mig ikväll! köpte det igår när jag var i täby med några vänner. Klänningen är från Salt och Väskan är från Gina!

Inslaget i Rapport där vi var med:)



Jag och min klass visar och berättar lite om floristyrket på Rapport.

Filmteam i skolan

Idag kommer ett filmteam vara på skolan för interjuva min klass. Vi ska prata om hur floristlinjen är samt floristyrket. Jag tänker verkligen försöka hålla mig borta från kamerorna, jag har ingen lust att visa mig i Aktuellt som alla kan se när jag har dålig hårdag..haha. Nej men jag har faktiskt extremt dålig hårdag idag. Väldigt typiskt!

Vi ska spela in nu på morgonen och sen kommer det visas ikväll kl 19.30 på 1an (Rapport med A-ekonomi).

Uhh jag har ingen lust! Men får som sagt hålla mig borta från kamerorna bara;)



Mosad banan! yummie



Någon mer än jag som älskar mosad banan? Konstigt nog tycker jag banan smakar bättre mosad än hel. Det är perfekt att käka när man pluggar. Mycket energi och så!

Jag håller på att plugga till det nationella provet som är på torsdag. Det går inte speciellt fort framåt. Det går riktigt segt med andra ord. Som tur är har jag morgondagen då jag kan plugga lite också. Så jag hoppas att det går bra! Det är ett muntligt prov i Svenska B då jag ska hålla föredrag för klassen om film som påverkar. Jag älskar att stå och prata inför folk men eftersom att jag är förskyld nu blir jag så himla andfådd när jag pratar, så jag hoppas att det är borta tills på torsdag. Annars har jag i alla fall en ganska bra ursäkt till varför det gick åt helvete om jag skulle klanta mig..


En snorig morgon

Nu var lovet slut! Usch vad det gick fort och jag hann knappt göra någonting. Och ändå känner jag mig inte utvilad. Men vänta, hur lång tid är det kvar till sommarlovet? 9 veckor? aja för lång tid i alla fall.
Johanna älskar att klaga ibland, har ni märkt det? haha.

Nu sitter jag i alla fall här med mysdressen på, ska snart gå till skolan. Vi har endast idrott och hälsa B idag. Jag ska självklart inte vara med på den med min förskylning (som aldrig vill gå över). Sen efter skolan har jag enormt mycket plugg att göra.

Alla dagar kan inte vara roliga!


Today

Idag har jag varit med min underbara Emelie hela dagen, jag har verkligen saknat henne! Vi har inte träffats på jätte länge eftersom att hon har varit bortrest mycket och jag har varit sjuk.
Det är inte speciellt kul att sitta brevid henne kan jag säga.. hon är jätte brun så jag ser bokstavligen ut som ett lik. Jag tror jag måste gå och sola solarium någon dag trots allt..jag vet att jag alltid säger att det är dåligt men om jag solar en gång kommer jag bli ganska brun eftersom att jag har väldigt bra pigment. Men ja, vi får se!


Jag blev veckans blogg

God morgon! Jag har sovit som en stock inatt och känner mig ganska frisk idag. Så otroligt skönt!

Jag har glömt att tacka er som röstade på mig till veckans blogg på Cecilias blogg! Jag kom på andra plats och är jätte nöjd med det. Tack söta ni!

Jag såg nu precis att jag hade blivit veckans blogg här hos Runja och Hanna för att jag hade skrivit bästa inlägget här på bloggen. Va glad jag blev när jag såg det! Dom har en jätte fin blogg tillsammans. Ni borde verkligen titta in där!



(klicka på bilden för att komma till deras blogg!)

Dyslexi

Egentligen borde jag gå och lägga mig nu men eftersom att jag har Svenska B nationella prov på torsdag så borde jag försöka plugga en liten stund.
Istället för att jag ska behöva läsa hur många sidor som helst har jag fått allt på CD-skivor eftersom att jag har svår dyslexi. Jag vet inte om ni redan har märkt det på min stavning här i bloggen, men jag försöker verkligen hela tiden att tänka igenom hur alla ord stavas innan jag skriver dem så att det inte blir allt för många stavfel. Jag tycker själv att det kan var ganska jobbigt att läsa texter, bloggar osv med många stavfel.

Hoppas att ni inte störs av det, men det är inget jag kan rå för;)


Strass på naglarna



Jag blir verkligen extremt uttråkad av att bara ligga hemma. Dom senaste dagarna har jag bara kollat på film i stort sett. Så nu tänkte jag göra lite "nytta" i alla fall. Fixa naglarna bland annat! Nytta var det..;) Dom blir rosa med små blommor på. Det är sånna där små klisterblommor som man kan köpa på kicks. Sen tar jag nr 87 på Depends naglack

What a beautiful morning

Det är så himla härligt väder ute! åh, love it. Det dumma är att det tydligen skulle bli sämre väder senare i veckan. Säkert lagom tills jag blir frisk! Haha. Men jag känner mig faktiskt bättre idag, jag är fortfarande inte frisk men jag är nog på god väg på att bli det nu.

Egentligen skulle jag jobbat idag men jag tog ledigt, jag är ju sjuk och jag vill inte bli sämre bara för att jag ska jobba några timmar. Nej, då är det bättre att kurera sig idag med så kan jag gå till skolan på tisdag och förhoppningsfullt vara ganska frisk.

Om jag orkar ska jag nog sitta ute några timmar i solen snart så jag får lite färg, jag är blek som ett lik just nu..



Stort påskägg och liten flicka!

Jag ligger och tittar igenom lite pärmar med gamla bilder och hittade en söt påskbild på mig och min syster. Fan va tjock jag var när jag var liten! Jag åt i stort sett allt jag såg och fick tag på. Vild och matglad!..(och även sjuk den påsken).




























Min storasyster och tjocka jag med det "lilla" påskägget.. Jag skulle nog kunna gömma mig i det om jag ville.

Påskgodis!

När jag vaknade nu i morse stog 2 påskägg fulla med godis och pengar på bordet, ett från mamma och pappa och ett från syrran. Varför kan det inte vara såhär varje morgon för! Att varje dag när man går upp står lite godis där.
Nej men den här dagen började ju riktigt bra kan man säga! Så nu ska jag gå och göra te och sen börja käka på godiset samt se på Simpsons.



Har du fått något påskägg än?

What a day..

Jag har legat hela dagen i soffan med papper och en te kopp vid mig. Fy fan vad jag blir rastlös av att göra ingenting! Någon timme går bra att ta det lugnt men när man har legat såhär en hel dag så är det inte kul. Men vad gör man inte för att bli frisk.
Jag tog ledigt imorn från jobbet för att ha mer tid att kurera mig, det skulle inte gå att jobba som jag mår. Jag hoppas i alla fall att jag kan jobba på söndag, men det beror helt på hur jag mår.

Åh, jag som skulle åkt och köpt godis och påskägg idag till mina vänner + familj.. Det sket sig ju. Dom får helt enkelt få påskäggen i efterskott när dom redan har ätit sig fulla och inte vill ha mer.

 

Mamma fick en jätte fin bild på mig förut förresten..hon tog den precis när jag höll på att nysa. Visst vill man alltid vara med på bild vid sånna tillfällen? när man är sjuk och allt. Lägg märke till min fina papperskorg. haha.



Glöm inte att rösta på mig här till veckans blogg, nr 1 :)

Nu behöver jag DIN hjälp!

Jag är nominerad till veckans blogg hos Cecilia och jag skulle bli såå glad om du röstade på mig. Det skulle vara jätte kul att bli bli veckans blogg där, så rösta gärna på blogg nr 1 om du gillar min blogg:)


Cecilias fina blogg!:)


Home again

Nu är jag verkligen helt slut. Att jobba när näsan rinner är inte kul. Men nu är jag iaf hemma, jätte skönt. Nu kommer jag tillbringa resten av dagen framför tven med te. Just nu ligger jag och tittar på Sex and the city. Inte mitt favorit program kanske men lite bra är det! Så skönt att bara ligga och göra ingenting när man är sjuk.



Sick..!

Usch nu har jag fått en riktig dunder förskylning. När jag pratar låter det som att jag är en kille som precis har kommit i målbrottet som har satt i halsen. Inte så charmigt.

Det kanske inte var så jävla bra att gå till tegel igår men jag orkade verkligen inte sitta hemma. Så lite får jag skylla mig själv att jag blev sämre. Men jag tog det rätt lugnt igår och kom hem tidigt så det borde ju egentligen inte ha varit så farligt, right?

Jag hade nog kunnat sova hur länge som helst idag men nu måste jag åka och jobba, men jag ska först göra mig en stor kopp te med honung i så att det mjukar upp i halsen lite.

Ha en trevlig dag och glad påsk!


Koppen är nästan lika stor som mitt huvud...haha.

Dagens skämt

Det var länge sen jag skrev ett dagens skämt så tänkte att jag skulle skriva några nu;)

Två snickare jobbade i en lägenhet på åttonde våningen.
Plötsligt kände den ene att han behövde pissa.
- Gå ut på den här plankan och pissa ner på gatan så håller jag i, sa hans polare.
Killen gick ut på plankan och började pissa, men då ringde det på dörren och polaren släppte plankan. På tredje våningen såg en kärring snickaren falla förbi och sa:
- Rune, det flög just förbi en bög utanför fönstret!
- Hur vet du att det var en bög? undrade Rune.
- Jo, för han hade kuken i handen och skrek:
- Vart fan tog det där arslet vägen!


3 skäl att tatuera en 100 kr-lapp på snorren

1. Skönt med pengar i handen
2. Roligt att se pengarna växa
3. Roligt att kunna sticka till med en hundra lapp till frun då och då.


Det var en gång 2 äpplen som hängde i ett träd. Sen föll det ena ner.. Då sa den andra
"Ja, det där var ju moget!"


Jag vet att jag typ alltid skriver sexistiska skämt. Jag hoppas att ingen tycker det är jobbigt! men då får du helt enkelt låta bli att läsa;)

Inte den bästa morgonen

God
morgon! Det är grått och trist ute och jag håller på att bli sjuk. Nu har jag gått jätte länge med ont i halsen samt öronen. Jag hoppas verkligen att det inte blir värre än så. Jag hade tänkt dra till tegel idag som jag sa förut, men jag tror att jag skiter i det. Jag måste ju vara frisk till helgen då jag ska jobba. Och om jag drar ut så kommer jag definitivt bli sjuk. Så jag kommer troligen ligga hemma med en kompis och kurera mig lite.


I love this weather

Förutom att det är ganska kallt! Men solen skiner så det är hur mysigt som helst att sitta ute just nu. Jag tänkte göra mig en god smoothie och sätta mig ute så jag får lite färg. Usch vad jag känner mig blek! Jag skulle verkligen behöva sola solarium men jag väntar hellre på att få lite färg från solen, mycket bättre!


uuh blek som sagt..

Mysig och mindre mysig dag!

Dagen började inte som den bästa! Jag fick gå upp hyfsat tidigt för att gå till tandläkaren.. och ni vet ju hur mycket jag älskar att gå dit. Jag var där för ett litet tag sedan och då upptäckte dom att det var på väg att bli hål i en tand. Först ville dom vänta med att laga den men jag tyckte att det var bäst att fixa det innan det hann bli något riktigt hål. Så det var det jag gjorde idag, fixade så att jag inte fick hål i den tanden i framtiden. Så nu är det klart...skööönt!

Resten av dagen har jag varit med min söta Emelie. Vi satt nere vid vattnet och solade i det fina vädret. Jätte härligt. Sen gick vi och hyrde 4 skräckisar men vi hann bara se två idag, så dom andra får vi se imorn. En av filmerna var skit läskig, Timbers Falls heter den. Nu skulle man gärna haft någon brevid sig i sängen som man kan hålla om när man ska sova..haha;)


Söndag

Det är så otroligt skönt att det är söndag idag. Jag ska verkligen bara ta det lugnt och vila. Det har blivit lite mycket festande den här veckan så man blir lite trött.

Vi gick till Ice igår förresten. Det var hur kul som helst! Bästa kvällen på länge. Vi stannade till strax före 3 sen tog jag nattbussen som tar så sjukt lång tid till österskär. jag tror att den tar över 1 timme!! Jätte jobbigt. Så jag gick och la mig vid kl 5 på morgonen. Jag har alltid ganska svår att sova länge på morgonen så jag vaknade halv 11. Det är ändå ganska länge för att vara mig!

Skönt att det är lov nu så man kan vila ut ordentligt. Nästa helg kommer jag ta det lugnt eftersom jag jobbar. Så jag kommer bara gå ut på onsdag:)


En suddig och dålig bild från helgen när jag stod och väntade på tåget.

Utgång

Nu har jag precis gjort mig i ordning för kvällen. Jag tänkte gå till tåget vid 9e så nu har jag gott om tid till att bara ta det lugnt innan vi sticker ut. Vi ska som sagt till BLÅ eller Ice..vi har fortfarande inte bestämmt oss.

Ni får ha en kanon bra kväll så kanske jag visar lite bilder imorgon från ikväll! Puss

Såhär ser jag ut ikväll.


Party party..

Hej god morgon! Man kanske inte kan säga så vid den här tiden men det känns fortfarande som morgon.
Igår var jag ute med några kompisar på 360. Det var helt okej! inget höjdar ställe enligt mig. Men det var många som sa att det brukar vara bättre så det kanske bara var igår det var lite segt!

Nu ska jag ladda upp lite energi eftersom att jag ska ut ikväll igen, man får passa på när man är ledig! haha. Det blir troligen Ice eller BLÅ. Vi kände att vi ville ha mer hiphop/rnb nu när vi har dansat till techno så mycket. Men vi får se vad det blir..



Visst är den nya designen fin förresten? det är Martin som fixar alla mina olika designer. Så fiiiiiiiint!

Hej hopp!

Igår var det lill-lördag så jag och några vänner från klassen + några till åkte till tegelbruket vid 10e tiden. Men vi blev tvungna att vända rätt fort eftersom att Linnea glömde sitt legg..haha så det var bara att åka tillbaka! Sen hann vi hoppa på tåget efter, som tur var så vi var framme halv 11 ungefär.
Fy fan vad segt det var där i början! Jag trodde att det skulle vara ganska mycket folk med tanke på att det har precis varit löning och studie bidrag. Men det var väl först vid halv 1- 1 som det började dra i gång lite grann. Så det var kul! Sen var vi tvungna att gå till bussen vid 2 eftersom att dom stängde då. Så det blev en kul kväll till slut!

Jag och Malin gick då hem till mig eftersom att hon skulle sova här. Vi somnade väl vid halv 3- halv 4 så vi sov endast 2½ timma! Snacka om att vi var trötta i skolan sen. Men aja, det är smällar man får ta!



Jag och Louise *Puss*


Nelson och Linnea!:)


Louise och Malin!


Lilla Nelson och jag!